2777
2789

کسی که باهاش اولین بار عشق رو تجربه کردم همین چند ماه پیش اعتراف کرد که عاشقمه! منم فقط خندیدم و تشکر کردم 😀

الیته من فقط دوستش داشتم و چیزی بینمون نبود .

اما یادمه فقط تا سالها اون رو دوست داشتم...

اما خب اون نیومد من رو بگیره و و خیلی هول بود و زود ازدواج کرد 🤭

اما بعدها دوباره عاشق شدم...

ولی اون حس هیجان دیدنش همیشه باقی موند ..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه از ۹۴ تا ۱۴۰۴ ۱۰ سال گذشته واقعا به خودم فوش میدم به خاطر دوست داشتن اون ادم نه قد داشت نه قیافه ...

منم بر عکس با اینکه خوشتیپ بودولی تعجب میکنم جوری قبلا در حد مرگ دوسش داشتم

الان هیج حسی بهش ندارم

زمانی فک میکردم زندگی بدون اون جهنمه🤣

ی علاقه ی طرفه داشتم دوره نوجوونی ک اهمیتی برام الان نداره اتفاقا عروسیشم رفتم خیلی هم خوش،گذشت

ی علاقه دوطرفه و خیلی محترمانه هم دوره دانشجویی داشتم ک نشد... خانوادم راضی نشدن نمیدونم حکمت خدا چی،بود....

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

فراموش شدنی نیست

گاهی غرق خاطراتش میشم😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

متاسفانه بله

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤