2777
2789
عنوان

سن مناسب ازدواج از نظر شما

97 بازدید | 15 پست

بزارین شرایطمو بگم

من دانشجو هستم و ۲۰ ساله

درسام سخته و هر چی جلوتر بره سنگین تر میشه و خودم هم دلم نمیخواد وسط این همه درگیری یه دغدغه دیگه هم بهم اضافه بشه

رشتهم هم آینده شغلی نسبتا تضمین شده ای داره

مامانم هی ته دلمو خالی میکنه که الان خواستگار رد کنی چن سال بعد دیگه کسی نمیخوادت و همیشه تنها میمونی و...

واقعا همچین چیزیه آیا؟

وقتی خودم آمادگی ازدواج ندارم لازمه از ترس تنها موندن همچین کاری کنم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ مامان سمی نترس تو ازدواج نریدن برا ما خانوما توجامعه مردسالار

دقیقا تاپیک آخر منم همینه که فانون گذاشتن مهریه بشه ۱۴ تا

خدایا ی صبری بهم بده نزنم بندگان مقدستو بگام/=

منم دانشجوام و بیست سالمه

مامانم هم همین حرفای مامان شما رو میزنه

بیراه هم نمیگه ولی

آدم مناسب گیر نمیاد

من که تا الان ندیدم موردی که مناسب باشه برام

خیلی طول میکشه مثل اینکه ....

واقعا ناامید کنندس

از کجا میفهمید آمادگی ورود یه آدم جدید به زندگیتون رو داریدمن میترسم از پس مسئولیتش بر نیام

نمیگم الان ازدواج کنی ولی اولویتت باشه چون برا دختر خیلی زود دیر میشه حواست باشه شعار زده زندگی نکنی

اگر یکی باشه که شرایطش مثل خودت باشه و با ادامه تحصیلت مشکلی نداشته باشه خوبه ولی اگر خودت امادگی ند ...

نزدیک بودن میزان درآمد هم جز این شرایط هست؟

اینکه اون آدم از همه لحاظ خوبه ولی با وجود تحصیلات درآمدش حداقل نصف پولیه که من قراره ماهیانه داشته باشم یه جوری نیست؟

بالاخره من زن هستم و قراره بخش اصلی هزینه ها به عهده اون باشه

سن ازدواج بستگی به شخصیت خودت داره بعضیا چهل یا سی و هفت سالگی خوشبخت میشن بعضیا زودتر سلیقه ای هست ولی من شخصا زیر. بیست و پنج توصیه نمی کنم چون بعد این سن انتخابت عاقلانه تر و زندگیت پایدارتره

😎💚🐬