2777
2789
عنوان

شما چیکارمیکنین

266 بازدید | 25 پست

شما چیکارمیکنین تو خونه که با شوهرتون حرف نزنین؟

من خودم برون گرام و پر حرف

و شوهرم درون گرا و کم حرف

امشب بهم گفت خستم کردی غر میزنی که چرا باهام حرف نمیزنی

منم قهر کردم اومدم تو اتاق و کلی گریه کردم:)

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید برون گرا نیستی لوسی!

بقیه هم خودشونو کنترل میکنن وقتی خیلی پرحرفن

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

ببین اینقدر برام مهمههه

که همون دیت اول ازش پرسیدم به حرفام گوش میدی؟ 😑😂

یعنی باید کل روزمو با ویدیو مسیج واسش بگم

درسامو براش توضیح بدم

خلاصه کتابا و فیلمایی که خوندم و بگم

وگرنه نمیتونم 😐😂🤦🏻

شوهر منم جدیدا تو گوشی هست وخیلی کم حرف شده ...طفلکی غصه میخوره

بله شوهره منم همینه

ولی میگه کاری به کارم نداشته باش صب تا شب تو گوشی باشم انگار ن انگار متاهله و یکی تو خونش هست

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

سیچه میرته خار ایکنی

کنی خار ایکونم حتما ی کار ایکونه که مو هی نق ایزنوم

الهی خب عزیزم سوال کن نظربخواه به حرف بکش درموردکارهات درموردغذاسوال کن چی دوست داری چی نداری کجابری ...

همین کارا رو میکنم

خوشش نمیاد از حرف زدن

ببین اینقدر برام مهمهههکه همون دیت اول ازش پرسیدم به حرفام گوش میدی؟ 😑😂یعنی باید کل روزمو با ویدیو ...

بنظرم ما که پر حرفیم یه گروه بزنیم باهم چت کننیم😂