2777
2789

موضوع لکنت دخترمه ک دو سال و شش ماهشه

یک ماهه دخترم لکنت زبان گرفته یهویی گرفت یک ماه کامل لکنت داشت بعد دو روز خوب شد دوباره گرفت ولی با شدت کمتر

براش تخم کبوتر گرفتم پیش یه سید بردمش سر کتاب گرفتم گفتار درمانی پنج شیش جلسه بردم خونه رو براش اروم کردم باهاش اروم حرف میزنم تا جایی ک از دسنم برمیاد دارم باهاش راه میام این بچه پیشرفت نمیکنه😭😭😭😭امشب خونواده شوهرم یعنی مامان باباش با برادرشوهرم و زن و بچش یهو سرزده اومدن خونمون دخترم خیلی با لکنت حرف زد دوست داشتم برم خودمو از روی پشت بوم پرت کنم پایین انقد حالم بد بود

این بچه تا یک ماه پیش مثل بلبل حرف میزد از یکسالگی روان و کامل حرف زد حالا اینطور شده ای خدا من چه خاکی تو سرم بریزم کاش همین امشب بمیرم من

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کجا بود چه اتفاقی افتاد که اینطور شد

نمیدونم یهویی شد

یه روز بردمش کتاب خونه تو کتابخونه بهش گفتم جیش نداری گفت نه بردمش تو کتابخونه کف کتابخونه یه چیزی مثل فوم بود اسمشو نمیدونم رفت قشنگ کف کتابخونه جیش کرد منم دعواش کردم البته کتک زدن منظوزم نیس گفتم کار بدی کردی نباید جیش میکردی اینجا نمیدونم از این بود یا نه دارم دق میکنم کارم شده غصه خوردن و تحصن غذایی و گریه کردن

اخه جای بچه تو کتابخونه هست داستانهایی بگو که اعتماد بنفس بهش بده

دخترم عضو کتابخونه است گلم توی بخش کودک کتابخونه بیشتر از یک ساله اسمشو نوشتم هر هفته میریم کتاب های مناسب سنش رو از کتابخونه میارم با هم میخونیم عاشق کتابه 😔😔😔😔

خواهرزاده ی منم همینطوری بود،بیخودی لکنت گرفت،خودش هم خوب شد

بعد چن وقت خوب شد میشه بگید اگه یادتون نمیاد تقریبی بگید ترو خدا

دارم میمیرم دخترم تو جمع حرف میزنه دوس دارم قلبم همون لحظه بایسته

بعد چن وقت خوب شد میشه بگید اگه یادتون نمیاد تقریبی بگید ترو خدادارم میمیرم دخترم تو جمع حرف میزنه د ...

فکر کنم ۶-۷ ماه ولی تو همون مدت هم کم و کمتر شد،آخراش نامحسوس بود،ماشاالله الان که اینقدر مسلط صحبت میکنه که من کم میارم الان ۷ سالشه اونم تو یه چهار سالگی بی دلیل اینجوری شد....میدونم غصه میخوری ولی بعید میدونم وقتی قبلش مشکلی نداشته،مسأله ی مهمی باشه مخصوصا هزار ماشاالله هم به شما که تو دنیایی که برای این چیزا ارزشی قایل نیستند،بچه رو کتابخونه میبری هم به کوچولویی که تو دو سه سالگیش اهل کتابه.......حالا هم که همه جوره باهاش کار میکنی،فقط موقع صحبت کردنش،بهش تذکر نده،کلمه رو خودت بیان نکن،بذار بدون استرس خودش بگه

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

لکنت خوب میشه خودتو نگران نکن منم شرایط شما دارم دارم دیونه میشم دخترم ۷ونیم ساله شه تیک عصبی گرفته روز وشب ندارم دوماهه ازاشک ریختن چشمام نمیبینه از خونه که میزنم بیرون راه خونه رو گم میکنم 😭😭😭برگشتنی از ناراحتی وفکروخیال خدا خودش به داد بچه هامو برسه به معصومیتشون رحم کنه

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 
ببرش گفتار درمان

بردمش پنج جلسه بردم گفت رباتی حرف بزن یکککک ماههه تمامههههه من رباتی حرف میزنم نه تنها با بچم با کل جهان دارم رباتی حرف میزنم اروم حرف میزنم چرا خوب نمیشه چرا خوب نمیشهههههههههههه

لکنت خوب میشه خودتو نگران نکن منم شرایط شما دارم دارم دیونه میشم دخترم ۷ونیم ساله شه تیک عصبی گرفته ...

چرا اینجوری شده عزیزم

ما لکنت ارثی داریم گلم خیلی میترسم به خدا قسم هر روز هزار بار تا مرز خودکشی میرم خودمو دخترمو تو خونه زندانی کردم دخترم تو جمع حرف میزنه من آب میشم میرم تو عمق زمین

بردمش پنج جلسه بردم گفت رباتی حرف بزن یکککک ماههه تمامههههه من رباتی حرف میزنم نه تنها با بچم با کل ...

خوب میشه امیدت ب خدا باشه استرستو جلوش نشون نده خواهر زاده منم همینطور هست میبرنش گفتار درمان از قبل بهتر شده چندتا دکتر دیگه هم ببر