2777
2789
عنوان

بنده خدا آقای سقاب اصفهانی

416 بازدید | 13 پست

امیدوارم خدا بهش نظر ویژه کنه

وقتی اون خبرنگارا توی بیمارستان راجع به پیوند اعضای بچه اش به مریضا باهاش حرف میزدند حس میکردم داره جون میده

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بچه دیگرشون فوت شدند

خدارحمنشون کنه

دلم کباب شذ

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

آره... واقعا خدا بهش صبر بده، خیلی سخته

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در عجبم از این امتحانات بی نهایت سخت که خدا از بنده هاش میگیره

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

شما ازین قضیه یه جوری نمیشین؟؟

عین این را میخواستم بپرسم پشیمون شدم. ولی خدایی این اصلا نشونه بی مهری به همسر فعلی نیست. همدلی همکین مواقعی خوبه. اتفاق شوکه کننده ای هست

عین این را میخواستم بپرسم پشیمون شدم. ولی خدایی این اصلا نشونه بی مهری به همسر فعلی نیست. همدلی همک ...

صددرصد دلیل بر بی مهری نیس اما احساسات و حسادتای زنانه این چیزا سرش نمیشه...🥲

لطفا لایک ننمایید🗿
عین این را میخواستم بپرسم پشیمون شدم. ولی خدایی این اصلا نشونه بی مهری به همسر فعلی نیست. همدلی همک ...

بله من حسودی زنانم رو قطعا دارم هر زنی داره

ولی می بینم که چطور به منم محبت داره پس اذیتش نمیکنم و کمکش میکنم راحت تر گذر کنه از حال بد اون لحظش

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

اینو کنار سایر خصوصیات شوهرم پذیرفتم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

اره ولی اگر کنترل کنی زندگی قشنگ تر میشه. همین با هم رشد کردن هست که زندگی را قشنگ میکنه. چون این اتفاق میتونست برعکس باشع. فک کن همسرت بعد از مرگ بهت فکر نکنه اصلا گاهی. خب نمیشه. دردناکه. البته دور از جون همه