2777
2789
چرا هیچ کس از شرایطی که داره راضی نیس از چند صد نفر بپرسی همه ناراضی هستند پس این بقیه کین

هرکسی یک مشکلی داره همههههه ی همهههه ولی خب ماها دیگه یه سر داریم و هزار سودا😔

ما کم نیاوردیم...دنیا زیادی سخت گرفت 🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا من رو از اول که آفرید به نیت تحقیر آفرید. اول که خواهرم به دنیا اومد و همه من رو تحقیر کردن. بعدش بابام من رو تحقیر و تهدید میکرد. بعدش شوهرم و خونواده اش . بعدش همه به خاطر مشکل نازایی ثانویم و دختر نداشتنم. بعدش خونواده شوهر و خود شوهرم به خاطر مذهبی بودن خونواده ام. کلا تحقیر پست تخقیر

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

الهی فدات بشم 🫂🥹😔

زنده باشی عزیزم. من فقط اینجا رو دارم. میام درد دل میکنم.💔🫂 وگرنه طبق امضام گذاشتم برا اون دنیا.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

زنده باشی عزیزم. من فقط اینجا رو دارم. میام درد دل میکنم.💔🫂 وگرنه طبق امضام گذاشتم برا اون دنیا.

منم زندگی خیلی سختی داشتم و دارم خیلی ناامیدم از همه چیز حتی اون دنیا😔

ما کم نیاوردیم...دنیا زیادی سخت گرفت 🥀

منم زندگی خیلی سختی داشتم و دارم خیلی ناامیدم از همه چیز حتی اون دنیا😔

چی بگم میدونم همه تو زندگیاشون سختی دارند. ولی همه دوست و آشنا همه دلشون برا من میسوزه. چون دختر خیلی درسخونی بودم و رشته ام اتاق عمل بود و نتونستم برم سر کار. بعدش گیر به شوهر بددل و جوشی و دست به زن و بچه ننه و خواهر ذلیل و سادیسمی افتادم همه میگن حیف شدی. آخه شاگرد اول مدرسه بودم

نمیتونی جدا بشی گلم؟

دعا کن بابام بمیره یه ثانیه نشده جدا میشم🥺🥺

وا چرا بابات بنده خدا ؟ اجازه نمیده جدا شی؟

بابام از کودکی من رو تهدید به مرگ میکرد. من رو به سگ تشبیه میکرد. تحقیرم میکرد. یه آدم افراطی و دیکتاتور و بداخلاق و بددل که نمیذاره مستقل بشم. حتی تحمل یک روز برای قهر رفتن به خونه بابام رو ندارم. هم دیکتاتور هم بداخلاق هم بددل. به خدا خستم ازش. همه امیدم مرگشه.