2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی جیگرم بلال شده سه سال منتظر هسم و هیچی هر ماه هم پریود میشم

همه روش هارو رفتی

یه سری ورزش ها هستش برای باردار شدن

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
دکتر میری ؟ دارو چی میخوری ؟

والا دکترم رفتم میگن ی تنبلی خفیف داری ک مانعیم برای بارداری نیس حالا اینسری متوجه شدم پرولاکتینم یکم بالاست جوری ک دکترم گفت بازم تکرارش کن ک من شرایطش نشد برم آزمایش مجدد دیگ دارو هم ی مدت لتروزول خوردم نتیجه نداشت شوهرم هم گفت هیچ دارویی نمیخاد بخوری سالمی

همه روش هارو رفتی یه سری ورزش ها هستش برای باردار شدن

نه اصن شوهرم نمیزاره ک بخوام همه روشا رو برم چون دوتامون سالمیم تنها مسئله مهمی هم هس ک من مدام تو فکرشم ولی حالا ی مدته بهتر شدم کمتر بهش فکر میکنم

والا دکترم رفتم میگن ی تنبلی خفیف داری ک مانعیم برای بارداری نیس حالا اینسری متوجه شدم پرولاکتینم یک ...

لتروزول که مبخوردی آمپول آزاد سازی میزدی ؟؟ سونوگرافی هم میدادی روز تخمک گذاری ؟؟

شاید مشکل از شوهرته

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

لتروزول که مبخوردی آمپول آزاد سازی میزدی ؟؟ سونوگرافی هم میدادی روز تخمک گذاری ؟؟ شاید مشکل از شوهرت ...

نه دکتر آمپول ننوشت برام گفت نیازی نداری... اره سونو دادم گفتن تنبلی خفیف داری مانع بارداری نیس... شوهرمم آزمایش داده مشکل نداشت

نه دکتر آمپول ننوشت برام گفت نیازی نداری... اره سونو دادم گفتن تنبلی خفیف داری مانع بارداری نیس... ش ...

دکترتون تعقیر بده حتما منم زمانی که اقدام بودم پیش ی دکتر میرفتم میگفت مشکلی نیست خیلی صبور بود دکترم و تعقیر دادم بهم دارو داد سونو میگفت بده آمپول آزاد سازی تخمک بهم میداد

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

دکترتون تعقیر بده حتما منم زمانی که اقدام بودم پیش ی دکتر میرفتم میگفت مشکلی نیست خیلی صبور بود دکتر ...

من دیگ بیخیال هر چی دکتر و دارو شدم ی خانومی بود تو برنامه گهواره تعریف کرد گف از یکسال بعد عروسیمون تا سال چهارم عروسیمون من دکتر و دوا کردم تا ای ک شوهرم صداش درومد گفت من تمام درامدم داره میشه دارو و تو باردار نمیشی خوب لابد قسمتمون نیس پدر و مادر شدن ول کن میگف من حدود 2 ملیون تومن دارو تازه خریده بودم شوهرم یکجا ریختشون دور میگف غصه دلم گرفته بود ک چیکار کنم حالا دیگ میگف از فرداش گفتم بدرک خود شوهرم نخواسه دیگ هیچی میگف بعد سه ماه بدون هیچ دارویی و دکتری باردار شدم چقدم بارداریم راحت بود حالا منم بیخیال شدم بخواد بشه خودش میشه اینا همش الکیه