2777
2789

لطفا یه لحظه وقت بذارین کامل بخونین

پسره عاشق یه دختره هستش و قراره ازدواج کنن به دختره داشت گالریشو نشون میداد. عکس زنداداششو نشون داد . دختره گفت معمولیه که پسره گفت تو هم معمولی هستی خاص بودنت چیه . من خانواده دوستم دوست ندارم راجع به خانوادم نظر بد بدی ( در صورتی که همین پسر قبلا گفته بود زنداداشش براش ارزشی نداره و مثل خواهر نمیبینه و بچه اخلاق داره زنداداشه )

رفت جلوتر و عکس داداششو نشون داد. دختره گفت خوبه داداشت (شبیه پسره هست) و دختره از ترس اینکه حرفی نزنه اینجوری گفت که پسره گفت چاقه داداشم و اضافه وزن داره و از سنش بیشتر میزنه

چه برداشتی میکنین؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حس خوبی نمیگیرم وقتی ایشون دارن به کسی که قراره به عنوان شریک زندگی انتخاب کنن به خاطر کسی دیگه و چنین جمله ای ، این طور حرفی بزنن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱