البته زندگی که چی بگم من فقط دارم تحمل میکنم که دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم پونزدع سالمه تاحالا چننند باز خودکشی ناموفق داشتم امروز تازه از بیمارستان مرخص شدم باز دارم به خودکشی فکر میکنم از اثرات این خودکشی ها دیگه هیچ دردی نمونده که من نکشم دیگه هیچ بیماری نمونده که من نداشته باشم بیماری قلبیم روز به روز داره بدتر میشه فقط از خدا میخوام زودتر خلاصم کنه
شماام دعا کن زودتر بمیرم هر چند با این وضعیتی که من دارم چند ماه بیشتر زنده نیستم
عزیزم اینو منی بهت میگم که پدر و مادر و خواهر سمی داشتم. از دست اونا بیماری اعصاب گرفتم و آینده شغلیم تباه شد . به اجبار اونا ازدواج کردم. اونم ازدواج اشتباه. نگی که خونه پدر خوش بودم.
اینا مشکل نیست مشکلات سخت بعد ازدواجه. اگه خدایی ناکرده به قوم ظالمین و شوهر بچه ننه بخوری
روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلمهایی که به من شد😭😭😭
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.