2777
2789

منظورت هوش مصنوعی هست که اینو گفته؟

قناری من نمی تونست مدفوع خارج کنه و کف قفس می خوابید و پرواز نمی کرد و نفس نفس می زد

هوش مصنوعی اسکل گفت ماده هست؟ گفتم آره. گفت می خواد تخم بذاره.

ولی سرطان گرفته بود و منجر به یبوستش هم شده بود و در نهایت مرد:/

البته قبل از هوش مصنوعی دامپزشکی رفتیم و گفتن به زودی میمیره کاری نمی تونیم کنیم

از روزی که دامپزشک گفت میمیره تا ۸ ماه بعد زندگی کرد ولی خب در نهایت...مرد:((((

منظورت هوش مصنوعی هست که اینو گفته؟قناری من نمی تونست مدفوع خارج کنه و کف قفس می خوابید و پرواز نمی ...

علاعمت تخم گیر کرده

ربات گفت برای من چنین علاعمی داشت تخم گیر کرده سریع ببر دکتر برای شما چطور گفته تخم داره؟

احتمالا برای همون مرده تخم گیر کرده بود

نه برای من این علاعم رو نداره سرحاله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاعمت تخم گیر کردهربات گفت برای من چنین علاعمی داشت تخم گیر کرده سریع ببر دکتر برای شما چطور گفته ت ...

به منم گفت تخم گیر کرده 😢ولی بدنش ضعیف شد پرهاش ریخت زیر بالش یه چیزی شبیه دونه یا غده در اومده بود که خونی بود

واقعیت اینه تو وبسایت های معتبر خوندم تخم توی بدن قناری هشت ماه امکان نداره بمونه و زندگی کنه و اگه تو بدنش بمونه و گیر کنه سه روزه میمیره

به منم گفت تخم گیر کرده 😢ولی بدنش ضعیف شد پرهاش ریخت زیر بالش یه چیزی شبیه دونه یا غده در اومده بود ...

دقیقا درسته تخم. گیر کرده به منم گفت هواسم باشه

خدا صبرت بده