2777
2789
عنوان

تو یه روز چیا میخوریی😭✨️😂🦍

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 51 پست
صب نون پنیر گردو خوردم یه لیوان چاییظهرم بعد از هزار قرن یه پیتزا ۴تا اسلایس پیتزا خوردم با یه لیوان ...

خوبه بنظرم من فکر کنم اینجوی پیش برم چاق بشم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبحانه تخم مرغ بعد اب بعد ماکارونی بعد اب بعد یدونه کوکی خوردم بعد اب بعد شامم دوباره ماکارونی و دار ...

منم خیلی گشنمه باز سیر نشدم چون چیزی به عنوان شام نبود

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چرا چرا یه چیزایی خوردم از صبح کوبیده خوردم ماکارونی اب پز خالی خوردم ولی خب الان گشنمه

منم لا اینکه خوردم بازم گشنمه معده ه بزرگ شده

خوبه بنظرم من فکر کنم اینجوی پیش برم چاق بشم

نمیدونم

ولی کاش میشد منم یکم چاق شمممم عین اسکلتم و افتضاحهههه میخاستم برم بیرون هیچ لباسی بهم نمیومددد اشکم درومد بخدا

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

من مامانم ماهی درس کرده بود

دوتا ماهی خوردم

دو س تا چای خوردم با کیک

دیگ چیزی نخوردم فک کنم🤔

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
هوووم.. خب صبحانه که کلا نمیخورم.. ناهار پلو مرغ از دیشب بود که دوست نداشتم.. پس تقریبا نصف یه کاسه ...

منم همش گشنم میشهه

من صبح بیدار شدم نون پنیر و چایی خوردم در حد یکی دو لقمه دیگه چیزی نخوردم تا نهار نهارم در حد ۸قاشق اینا برنج و سبزی قرمه خوردم غروب هم یه چای و کیک کشمشی خوردم بعدشم یه ۴،۵ تا دونه چیپس نمکی خوردم

شامم یه نون ساندویچی حاوی مرغ و سیب زمینی خوردم با یه استکان نوشابه نارنجی

وزنمم ۵۴ ایناس

منم معدم همچین کوچیک نیست اما دایما گشنمه ولی اقدامی برا خوردن نمیکنم حوصله ندارم چیز خاصیم دم دستم ...

راز لاغریت اینه پس