2777
2789
عنوان

تو یه روز چیا میخوریی😭✨️😂🦍

280 بازدید | 51 پست

من خودم صبح که نه ظهر بیدار شدم ابگوشت خوردم یا دوتا نونن و سبزی

بعدش عادت داریم بعد غذا چایی میخوریم😂 چای با ساقه طلایی خوردم بعدش خوردم دیگه مامانم سوپ درست کرده بوده واسه داداشم داداشم نخورد من خوردم😂 دیگه گذشت هوس شیرینی کرده بودم خوما با ارده خودم با اب فراون بعدش مامانم یه چی درست کرده بود نمیدونم چیه اسمش و شما چی بهش میگید اونو خوردم که خیلی چرب بود ۴ تا خوردم حالت تهوع گرفتم چون چرب بود ولی خیلی خوشمزه بعدم دوغ عالیس خوردم خیلی خوشمزه اس دو لیوانم اون

بعدش تا الان چیزی نخوردم دیگه احتمالا برم یه شیر کاکائو داغم بخورم چون خیلی هوس کردم 🤤

بنظرتون اینجوری چاق میشم؟🤔😭

شمام بگید ببینمم😃

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

صبحانه تخم مرغ بعد اب بعد ماکارونی بعد اب بعد یدونه کوکی خوردم بعد اب بعد شامم دوباره ماکارونی و دارم جلوی خودمو میگیرم نرم یه کوکی دیگه با شیر بخورمممنمم

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه رژیم غذایی چاقی داری عالیه

من تا 2 فست بودم، دوتا کتلت خوردم،یه چای و پرتقال و شام هم نصف بشقاب برنج و قیمه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

حالا من بگم ۴ تا بستنی چیپس سیب زمینی سرخ شده کیک. برنج با ماهی شام پیتزا و برگر

هوس پیتزا کردم نامرددد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

صب نون پنیر گردو خوردم یه لیوان چایی

ظهرم بعد از هزار قرن یه پیتزا ۴تا اسلایس پیتزا خوردم با یه لیوان نوشابه

بعد از ظهرم دو لیوان آب

بعدش یه تیکه کوچیک لواشک

بعدشم یه تیکه خیلیی کوچیک نون خرمایی

دیگه هیچی نخوردممم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
اگه رژیم غذایی چاقی داری عالیهمن تا 2 فست بودم، دوتا کتلت خوردم،یه چای و پرتقال و شام هم نصف بشقاب ب ...

نه میخوام ثابت بمونه وزنم چیکار کنم بنظرت

وایییییی ببخشید 🥹💔

پیتزا میخوامم 😂😂

نه میخوام ثابت بمونه وزنم چیکار کنم بنظرت

والا با این وضعیت وزنت بالا میره مگه اینکه فعالیت بالا و ورزش داشته باشی

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من که هیچی انقدر گشنمه 🥲

هیچی هیچی نخوردی؟

والا با این وضعیت وزنت بالا میره مگه اینکه فعالیت بالا و ورزش داشته باشی

اصلا تنبل شدم باز هنوزم گشنمهه

هوووم.. خب صبحانه که کلا نمیخورم..

ناهار پلو مرغ از دیشب بود که دوست نداشتم.. پس تقریبا نصف یه کاسه ماست خوری کشک بادمجان از یخچال پیدا کردم با نون خوردم با یه کاسه ماست و یکم سالاد بدون سس..

بعد دیگه هی گشنم میشد ،دو سه بار در مجموع به اندازه یه کف دست نون خوردم..

الانم عروسیم.. چون گشنه ام بود فک کنم 3، 4 تا شیرینی خوردم😂 با یه نصف موز و نصف سیب..