2777
2789
عنوان

آزمایش خون چقده هزینه اش الان

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 32 پست
چکاپ کامل بود ؟برای منم فک کنم همین چکاپ کامل مینویسه ..

بله

امروزم ۴تا دونه دادم مثلا تیرویید ۲۵۰بود ۳تاش شد ۷۰۰

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

عزیزدلم ازمایش خون ساده رفتم بیمارستان ۳۲ تومن

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا خیلی مناسبه و من تعجب میکنم چه شهرستان چه تهران آزمایش دادم همیشه هزینه شون یه چیز زیادی میشد ...

عزیزدلم من بیمه تامینم و هم اینکه باردارم ممکنه تاثیر داشته باشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

چکاپ کامل نگفتم چکاپ از چندین نوع ازمایش های مختلف تشکیل میشه ک هر کدوم بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومنه سر جمع ...

سلامت باشید دوست خوبم❤️

نمیدونم اینجا چطوری برای من حساب میکنن

که هر بار بنظرم زیاده

اما خب همین روزا باز باید آزمایش بدم.

عزیزدلم من بیمه تامینم و هم اینکه باردارم ممکنه تاثیر داشته باشه؟

والا دقیقا نمیدونم

منم با بیمه تامین اجتماعی آزمایشارو میدم.

گفتین باردارید ان شالله به سلامتی نی نی تون بیاد بغلتون 😍😍

والا دقیقا نمیدونم منم با بیمه تامین اجتماعی آزمایشارو میدم.گفتین بارادراید ان شالله به سلامتی نی نی ...

خیلی ممنون عزیزدلم سلامت باشی 😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلامت باشید دوست خوبم❤️نمیدونم اینجا چطوری برای من حساب میکنن که هر بار بنظرم زیاده اما خب همین روزا ...

به نظرم برو یه جای دیگه پولتو نریز دهن اینا

زنگ بزن یه آزمایشگاه خصوصی قیمت ازمایش هاتو بپرس میفهمی کلاه رفته سرت

برو جایی ک بیمه تعلق بگیره

الان مثلا چکاپ با بیمه ۵۰۰ تومنه

بعضی جاها کلا رایگان میگیرن

عزیزم حدود ۱۵۰۰ تا تست وجود داره که هزینه هاشون متغیرهباید مشخص کنید کدوم مورد بیشتر برات مهمه

من هر بار میرم از شرایط و ضعفم برا دکتر میگم اونم شروع میکنه به نوشتن که هزینه شون زیاد میشه سه صفحه جواب آزمایشم میشه.

اما خواستم این بار بگم یه آمایش خون ساده بنویسه ..

به نظرم برو یه جای دیگه پولتو نریز دهن اینازنگ بزن یه آزمایشگاه خصوصی قیمت ازمایش هاتو بپرس میفهمی ک ...

وای حتما عزیزم .

یعنی خصوصی باز مناسب ترن ؟

من چون این درمونگاه بهمون نزدیک تره دوبار رفتم اینجا آزمایشارو دادم .

حتما این بار میرم جای دیگه

من هر بار میرم از شرایط و ضعفم برا دکتر میگم اونم شروع میکنه به نوشتن که هزینه شون زیاد میشه سه صفحه ...

خب باید مشخص کنی عزیزم، اگر ضعف داری، به دکترت بگو که مثلا آزمایش های کم خونی را برات بنویسه

اما هر موقع رفتی آزمایشگاه ازشون بپرس که چه تست هایی برات نوشته . اگر هزینه اش زیاد شد، میتونی ب دلخواه، ازش حذف کنی.

وای حتما عزیزم .یعنی خصوصی باز مناسب ترن ؟من چون این درمونگاه بهمون نزدیک تره دوبار رفتم اینجا آزما ...

فرقی نمیکنه کجا بری هرجور خودت راحت تری

جاهای دیگه هم بیمه تعلق میگیره ولی قبلش قیمتارو بپرس