2777
2789

میگن اکثر بازیگرای دختر یه جایی قبل از رسیدن به هدف گنده شون به فنا رفتن

اکثر دوبلور های زن رو مرد ها اذیت کردن

و محیط مهندسی خیلی امن تره واسه دختر

هر چند می دونم خیلیا حتی مخالف مهندسی برای زن هستن ولی پدر و مادرم میگن هنر بدردت نمی خوره و همون کنکور ریاضیت رو امسال بده

منی که دلم پیش هنر و رشته ادبیات نمایشی هست:) به خاطر فیلمنامه نویسی، نمایشنامه خوندن ، غرق شدن توی ادبیات، واقعا دوستش دارم.

رشته های ما خیلی خشک و منطقی و اثبات محورن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۲۰ساله توفضای ادبیات وشعرهستم.تنها چیزی که روحم رو آروم میکنه خوندن وسرودن شعرهست.کسی که اهل هنرباشه وبه هنر(حالا هررشته ی هنری)علاقه داشته باشه قطعا مسیرآرامشبخشی درانتظارشه.هرکاری هم سختی های خودشو داره

خدایا بی نهایت شکرت
هعی پس نهم الکی آزمون ورودی ریاضی دادم کلا :؟((

چرا عزیزم بستگی داره چه مهندسی بخونی

مثلا مهندسی شیمی اصلا بازار کار نداره ولی آیتی چرا

خلاصه خوب تحقیق کن

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
چرا عزیزم بستگی داره چه مهندسی بخونیمثلا مهندسی شیمی اصلا بازار کار نداره ولی آیتی چراخلاصه خوب تحقی ...

بنظرتون کد زنی بچه های مهندسی کامپیوتر به خاطر وجود خود هوش مصنوعی الان در خطر نیست؟ یه ویدیوی انگلیسی زبان توی یوتیوب می گفت کامپیوتر برای همیشه تاپ نمی مونه و به زودی دوباره از چشم میوفته:(