2777
2789

شما هم این حس رو دارید که از بقیه عقبید .

یا به اندازه ی کافی موفق نیستید ؟

یا دیر شده و باید هر چه زودتر ادامه تحصیل بدید ، هر چی زودتر شغل با درامد مناسب پیدا کنید ، هر چه زودتر کسب و کار بزنید، هر چه زودتر مهاجرت کنید و ... ؟

و یا اینکه دیگران چه قدر جلو تر از شمان و استرس بگیرید که عقبید ؟

یا فقط من این حس رو دارم ؟

البته از طرفی این حس هم دارم که اگه همش قراره بدوییم پس کی از زندگی لذت ببریم اما تا میخوام بیخیال باشم و کمالگرایی رو بذارم کنار و شل کنم از زندگی لذت ببرم .

اطرافیان ، خانواده ، فضای مجازی باز این استرس ها رو گوشزد میکنن

اکثر افراد همین حس رو دارن

از کمالگرایی میاد معمولا

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجوری هستم خیلی از زندگی عقب افتادم البته تقصیر شوهرمم بود

منم تمومه تلاشمو همه جا کردم ، عقب افتادگیای زندگیم همه تقصیر پدر مادر و شوهرم بود به خاطر محدودیت هایی که برام ساختن .

به نظر خودم با همه ی محدودیت ها تا اینجا هم رسیدم شق القمر کردم دیگه اگه این محدودیت ها نبود چی میشد و از ته قلبم به کسایی که خانواده یا شوهر حامی دارن حسودیم میشه ، البته مامان بابام حامیم بودن ولی تو مسیر اشتباهی که نباید میکردن ، مثلا به جای اینکه به من کمک کنن موفق شم ، برعکس به شوهرم کمک میکردن که موفق شه .

زن هیچی فقط مرد مهمه

از افکارشون متنفرم

منم تمومه تلاشمو همه جا کردم ، عقب افتادگیای زندگیم همه تقصیر پدر مادر و شوهرم بود به خاطر محدودیت ه ...

اره واقعن درکت میکنم منم اگر شوهرم آدم بود الان خیلی پیشرفت داشتم تمام عقب رفت من و عقب افتادن زندگیم فقط شوهرمه