2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من الانم عقدم اما پنج سال قبل یک عقد ناموفق داشتم ک چندین سال درگیرش بودم تا بخودم اومدم الان خوبم و از شوهرم راضیم

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

منم داغونم اعصابمممم کلا بهم ریختسچن روزه نمیحرفین؟

من حتی حوصله حرف زدن با کسی ندارمم انگار همه چی ت درونم مرده

۱/۵نیم بود حرف نمیزدیم

اخرش من رفتم بهش پیام دادم الان دو سه هفته هس باهم حرف میزنیم کم و بیش

الان ۷۵روز بود ک کنار هم نیستیم

خوشبخت بشی عزیزممم من خیلی میترسممالانم دلم خیلیی میگرههه،ت چرا جدا شدی

باید از تصمیمت مطمئننننن بشی

من بار اول که این تصمیم گرفتم مطمئن نبودم زود بود حالم بد بود همش گریه میکردم.اونا فرصت خواستن منم فرصت دادم خوب امتحانش کردم تو شرایط مختلف قرارش دادم شناختمش مشاوره رفتیم با روانشناس صحبت کردم خانوادم هم فهمیدم که خوب نیست و وقتی مطمئنننن شدم تمومش کردم و هیچوقت ذره ای احساس پشیمانی نداشتم هیچوقت

بعد از طلاق فقط احساس ازادی داشتم.چرا دروغ بگم سخته ولی بایو بلافاصله تو اجتماع در بیای با مردم حرف بزنی بری بیای با اعتماد به نفس

بعد از چند ماه همه چی اروم میشه

شکاک بود و اختلال خودشیفتگی هم داشت

من الانم عقدم اما پنج سال قبل یک عقد ناموفق داشتم ک چندین سال درگیرش بودم تا بخودم اومدم الان خوبم و ...

شکررر

چن ماهه عقدین؟

دومیو دوست بودین؟

من حس میکنم اشنباه میکنممم میدونی یجورایی کم اهمیت میده بهم رفیق بازه مشروب میخورههه کمم ن شاید سه روز یه بار ...دیگ اعتمادی به هیچ کس ندارم میگم همه اینجورین🥲💔