2777
2789

سلام به روی ماهتون عزیزم الان انقدر همه جیز گرون شده همه همین شدیم ما با اینکه شهرستان زندگی میکنم و خونه ای تو همین دهات حال بهم زن داریم که مادر و پدرم که سرطان دارن تو پیری باید ۵۰ کیلومتر برن تا مرکز استان واسه دکتر رفتن هر ماه فشار اقصادی بیشتری داریم تحمل میکنیم پس بهتره واسه اینکه محله خوب خودتون بمونید و تنوع هم بشه به پدر عزیزتون بگید مبل های جدید و ناز کلاسیک مثل مدل افسون پلیمری بخرید انشاءالله همیشه موفق ترین و سلامت و خوشبخت ترین باشید گلم

اینو بدون:یه بابایی اصیل ایرانی هیچوقت وسایلشو دور نمیریزه....حتی اگه مجبور باشه بین توو اون مبلا یکیو انتخاب کنه،قطعا اون،تو نیستی.پس باهاشون کنار بیا...مطمئن باش ،پدرت بچه های تورو هم با همون مبلا پاگشا میکنه

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا خودشون مبل گرفتن که مهمون اومد نشینه روی زمین

آره

مبل داشتیم میزم داشتیم

دلش میخواست جلو فامیلای جدید بدرخشه🤣الان دیگه حتی سال نو زنگ نمیزنن بهش تبریک بگن اصلا یک بار دعوتش نکردن آدم حسابش نمیکنن

ما موندیم و مبلای گنده و یه میز شیشه از دو تنی😑🤦♀️

هم کارگر اثاث کشی فحشمون میده

هم نمیتونیم بریم یه خونه مناسب

چون اینا از در داخل نمیره🤦♀️🤦♀️🤦♀️

اینو بدون:یه بابایی اصیل ایرانی هیچوقت وسایلشو دور نمیریزه....حتی اگه مجبور باشه بین توو اون مبلا یک ...

وااای عاشقتم 🤣🤣🤣🤣🤦♀️🤦♀️ وای درست میگی ❤️❤️❤️❤️❤️تو کی هستی دختر چی هستی به کجا وصلی چراا انقدر حقی

حالا من ازدواج کردم هییییییچ کاری نکرد هیچ چیز جدیدی نخرید

خداشاهده🤣🤣🤣الانم باید جهاز بده زده بیخیالی دریغ از یه نمکپاش

خودمون مبل داشتیم ، برا اینکه عروس دامادا بگن خونش شیکه اینارو هول هولکی خرید 😑 با وجود اینکه مستا ...

مامان بابات مثل مامانبابای منن یهو جوگیر میشن برای مهمون میرن دکور عوض میکنن

مامانم حتی گاهی میره ظرف نو میخره😐😑

من فک کردم فقط ما اینطورییم😂😂😂

۱۴۰۴/۷/۲۵

وای مامان باباش مث مامان بابای من جوگیرن.اونام همینطوری برای یه مهمونی ای چیزی میرن فرش یا وسایل جدی ...

دقیقا بعد برا ازدواج من اصلا زورش اومد چیزی بخره

تازه اونا بعد اینهمه مهمونی دادن سال به سال نمیگن مرده یا زنده هست🤣🤣🤣🤣

دقیقا بعد برا ازدواج من اصلا زورش اومد چیزی بخره تازه اونا بعد اینهمه مهمونی دادن سال به سال نمیگن ...

حیف اونهمه هزینه برا اونا. ما هم هر دفه میخریم بعد مهمونی یا اون مجلس میگیم حیف اونهمه هزینه برا فلان مهمون یا فلان مراسم

ولی خودم دوست دارم اگه خواستگار برام اومد وسایل خونمون نو باشه. ای کاش پدر مادرم اونموقع هم جوگیر بشن😂😂😂

۱۴۰۴/۷/۲۵

وااای عاشقتم 🤣🤣🤣🤣🤦♀️🤦♀️ وای درست میگی ❤️❤️❤️❤️❤️تو کی هستی دختر چی هستی به کجا وصلی چراا انقدر ...

😄😄😄😄😄قربونت برم..عزیزمی...این یه اصله...تجربه دارم که میگم..

اگه سر جهیزیه ت اذیتش کنی،بهشون میگم،همون مبلا رو بهت بدن

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

سلام به روی ماهتون عزیزم الان انقدر همه جیز گرون شده همه همین شدیم ما با اینکه شهرستان زندگی میکنم و ...

سلام عزیز دلم🥺🥺🥺عزیزم سرطان چی دارن چقدر ناراحت شدم. الان کی ازشون پرستاری میکنه؟بمیرم برا دلت چقدر نگرانی من میفهممت 😔خودمم مامانم مریضه هر دوسال یه بار باید جا به جا شیم پولمون نمیرسه به تورم

یکی از دوستان توی تاپیک حرف جالبی زد. میگه که اگه قرار باشه بابات بین مبلا و تو یکی رو انتخاب کنه قطعا مبله🤣🤣🤣وای دقیقا همینه

برای پاگشای فامیل جدید خرید، اونقدر عیدی داد اونقدر مدل غذاهای مختلف جلوشون گذاشت. به این برکت یه نفر الان نمیپرسه زنده ای یا نه. حالا عزیز ترین افراد زندگیشو انقدر بیمحل کرد که مامانم مریض شد. هر دوسال یه بار کلی پول کارگرمیدیم

مرسی عزیزم الان مدلی که گفتیو نگاه میکنم😘😘

میدونی خیلی مسخرس همه پول زندگیمونو میدیم اجاره خونه،

وسایل خونمون به محله نمیخوره

مامانم کلی خجالت میکشه موقع اثاث کشی🤣🤣

بابام با این انتخاب هاش انقدر ضرر زد که نگو

یه سهمم از زمین خرید سرش کلاه گذاشتن🤣داغونم

توی این وضعیت و اوضاع اقتصادی باز میره دنبال محله های مورد علاقش

سلام عزیز دلم🥺🥺🥺عزیزم سرطان چی دارن چقدر ناراحت شدم. الان کی ازشون پرستاری میکنه؟بمیرم برا دلت چق ...

الهی فداتشم شما چقدر گل و مهربون و با احساس هستید انشاءالله حال مادر عزیزتون کاملا خوب بشه و سلامت بشن الهی خدا براتون جبران کنه همه ضرری که از بابت اون زمین کردید

والله من تک فرزندم به این شب قسم داغون شدم البته بی انصافیه اگه نگم که اگه الان پدر و مادرم زنده هستن لطف خدا نیست که همش معجزه الهی هست

پدرم سرطان پروستات بدخیم گرفت درست سالی که برای اولین بار میخواستم پشت کنکور بمونم و من کاملا دیونه شدم حتی به یاد آوردن اون روزهای وحشتناک هم ترسناکه میدونید حتی کسی نبود این راهو تا دکتر ببرتش با حال داغون خودش بیشتر از ۶۰ کیلو میرفت و ۶۰ برگشت تو گرمای مرداد و شهریور ۳۵ جلسه رادیوتراپی کرد که خدای مهربون ترین شاهده از درد گریه میکرد دکترش گفته بود فکر میکردم زیر درمان دوام نمیاری اما خدای قدرتمندترین و ارحم الراحمین به بابای من تا الان که نزدیک ۹ سال گذشته سلامتی داده مادرم ناراحتی شدید قلبی داره تیروئیدش هم سرطان شده گفتن باید اسفند یدرادیواکتیو بگیره بره بیمارستان بخوابه الانم زیاد حالش خوب نیست دو سال قبل هم گفتن احتمالا سرطان خون داره و من انقد وحشت کرده بودم خدا شاهده دوشب پشت سر هم شاید کلش ۱ ساعت خوابیدم فقط گریه و دعا میکردم آخراش به خودم تلقین میکردم که من سرطان دارم همش میگفتم چرا مامان بابا بگیرن من نگیرم تا اینکه دیدم روی انگشت کوچیک دست چپم یه چیزی دراومده ترسیدم اما اهمیت ندادم الحمدلله کما هو اهله دوبار جواب آزمایش سرطان خون مادرم منفی شد و ما رفتیم زیارت امام رضا جان الهی با شادی قسمت تمام عزیزان بشه منم انگشتم رو به ضریح کشیدم اومدیم خونه رفیتم سونوگرافی گفتن جاینت سل تومور خوشخیم هست و نیازی به عمل نیست الهی بمیرم که ناراحتتون کردم

خدا از همه قدرتمندتر و مهربون تره مهربانو جان الهی خودش

حافظ و نگهدار و یار شما و خانواده عزیزتون باشه

چقدر پدرتون عزیز و برزگوار هستن که برای اقوام انقدر ارزش قائل هستند

فامیل های ما هرازان برابر نمک نشناس تر هستند واقعا