شیول مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 852 عنوان خداشانس بده همع دخترا یک نفر عاشقشونن 248 بازدید | 38 پست اما من چی ظاهرم خوبه همچیز اوکی ام نمدونم چرا اینجور خبب تو فیلم اون ک هیچ اقوامون بیگانه همه میبینم حداقل یکی عاشقشونه اما من چی ن عاشق کسیم ن کسی عاشقمه خب من چیکار کنم بگین اهل دوست پسر مسر نیستم من میخام یکی عاشقم باشه خب خدایاشکرت 1404/09/13 | 21:10 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 15373 منم کسی عاشقم نیس یا شایدم هست ولی نمیگه نمیدونم ولی برام دعا کنید اگه هست بیهد اگه نیستم سریع بشه تروخداا میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
شیول مدیر استارتر عضویت: 1404/05/26 تعداد پست: 852 فعکککککک نکنم میگی همه 😂😂 خب خواهر جان اونایی ک دیدم🦥 خدایاشکرت
just_yazdan عضویت: 1403/12/02 تعداد پست: 1897 من پسر خالم بود فکنم هنوزم هست ولی من حسی بهش ندارم خب به چه درد میخوره الانم همکلاسیم خیلی اصرار داره ولی من حوصله رابطه ندارم و زیادم حسی بهش ندارم بازم به چه درد خورد؟ برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎
sarvinkhanoom عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 16288 منم مث تو ام تنها نیستی مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊