haiolk مدیر استارتر عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 98 عنوان خانومایمتااهل 124 بازدید | 16 پست من بانامزدمرابطه محافظت نشده داشتم و خیلی شکداریم یه هفتهگزشته استرس دارمکه باردار بشم خدایی نکرده میشه راهنماییکنید کهباید جیکارکنم 1404/09/13 | 21:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 12047 الان کاری نمیشه کرد دیگه اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
haiolk مدیر استارتر عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 98 به این راحتی هم نیست بارداری نمیدونمشانسندارمکهتو نامزدی یهو میبینی شدم😭انقدرمیترسم اخه نمیخایم کسی بفهمه
haiolk مدیر استارتر عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 98 الان کاری نمیشه کرد دیگه خب اگه باردار بودم باید جیارکنماز کجابفهممباردارم یاچجوری سقطش کنم
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7187 یک هفته گذشته دیگه کاری نمیشه کرد بعد چرا جلوگیری نکردین که استرس نداشته باشین حداقل با کاندوم جلوگیری کنین آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
haiolk مدیر استارتر عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 98 یک هفته گذشته دیگه کاری نمیشه کرد بعد چرا جلوگیری نکردین که استرس نداشته باشین حداقل با کاندوم جلوگی ... خوب ازکجا باید بفهممباردارم یانه واگهبودمپجوری باید سقطش کنم
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7187 خب اگه باردار بودم باید جیارکنماز کجابفهممباردارم یاچجوری سقطش کنم مگه عقد نیستی؟ چرا میترسی؟ آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
haiolk مدیر استارتر عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 98 مگه عقد نیستی؟ چرا میترسی؟ سه ماهه عقدیم دوسه سال دیگه میخوایم عروسیکنیمو یجورایی خیلی زشته و مشکل ساز میشه🥲
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7187 خوب ازکجا باید بفهممباردارم یانه واگهبودمپجوری باید سقطش کنم نمیدونم اگر موقع پریود شدنت پریود نشدی بی بی چک بزن آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7187 سه ماهه عقدیم دوسه سال دیگه میخوایم عروسیکنیمو یجورایی خیلی زشته و مشکل ساز میشه🥲 عقدین گناه که نکردین ولی اگر طبیعی جلوگیری کردین که نگران نباش ولی اگه کلا هیچی جلوگیری نداشتی که دیگه باید منتظر پریودت باشی آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
haiolk مدیر استارتر عضویت: 1404/05/18 تعداد پست: 98 عقدین گناه که نکردین ولی اگر طبیعی جلوگیری کردین که نگران نباش ولی اگه کلا هیچی جلوگیری نداشتی که دی ... مواظب بودیم ولی نامزدممیگهشکدارمکهچیزی بوده یا نه میگهحسمیکنمریخته🥲
_araliya_ عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 7187 مواظب بودیم ولی نامزدممیگهشکدارمکهچیزی بوده یا نه میگهحسمیکنمریخته🥲 دیگه منتظر موعد پریودت باش بعدم شک تو دوران عقد هست بهش فکر نکن آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
مامانپرنسا70 عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 2390 خب اگه باردار بودم باید جیارکنماز کجابفهممباردارم یاچجوری سقطش کنم زعفران بخور