2777
2789
عنوان

سخت ترین قسمت متاهلی اینه

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 48 پست
گاهی خودت از دنیا بیزاری و درحال مرگ هستی ولی همسرت ازت انتظار داره 🤕

ارهه این خیلی بده

که همیشه باید شیو کرده باشیی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با خابیدن باهاش مشکلی ندارم🤣 اما وقتی میاد خونمون یسره گوشیم پیششه استرس میگیرم چیزیم ندارم اما میترسم بازم

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

من با خابیدن باهاش مشکلی ندارم🤣 اما وقتی میاد خونمون یسره گوشیم پیششه استرس میگیرم چیزیم ندارم اما ...

آیا گوشی حریم خصوصی نیست ؟ به اون چه ربطی داره آخه

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

من با خابیدن باهاش مشکلی ندارم🤣 اما وقتی میاد خونمون یسره گوشیم پیششه استرس میگیرم چیزیم ندارم اما ...

وااا😁😁😁

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

آیا گوشی حریم خصوصی نیست ؟ به اون چه ربطی داره آخه

من دوست ندارم حساسیت نشون بدم اخه شوهرم حساس هم هست نمیخام تو دلش چیزی بیاد گوشی اونم دست منه یعنی اگر بخام بگیرم نمیگه ن نگیر

اما بازم آسترس میگیرم

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

احساس حقارت و بردگی بهتون دست نمیده؟

شما با این طرز فکر ازدواج نکنیا

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

احساس حقارت و بردگی بهتون دست نمیده؟

ولی راستش پارتنرم مهمه دیگه که اخلاقش چجور باشه مثلا الان من با شوهرم رفیقم و بیشتر نیازهام برطرف شده من مجردیم نیاز مالی و عاطفی داشتم الان تکلیفم معلوم شد که پول دارم زندگی دارم بچه دارم و بیشتر نیاز ها برطرف شد

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم