2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من همیشه خدا قهره دیروز هم تولدم بود قهر بود و هست

شاید قلق خاصی داره اینجور نیست ؟ که مثلا محلش نداری خسته بشه

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

شوهر من زود آمپر میچسباند زودم میاد اشتی،تازه میگه کشش نده،منم کشش نمیدم ،یه جور برام شده عادت روزی ...

حس میکنم الان خیلی زیاد شده این موضوع من حتی داداش خودمم اینجوریه

اتفاقا الان تاپیک زدمقهرهدیگه هوش مصنوعی گفته این روتین نازکشیدن رو قطع کن و یه پیام بده و تمام منم ...

من حس میکنم تو مردا الان این موضوع خیلی بیشتر قبله

پیام اشتی دادی بهش ؟ اثر دارع

منم طرفم این مدلها میترسم پیر شم

من شوهرم سلطان قهره امشب بعد ده روز قهر با واسطه مادرم آشتی کردیم سرم داره میترکه مادرمم طرف اونه حتی😌😏🙄

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

من شوهرم سلطان قهره امشب بعد ده روز قهر با واسطه مادرم آشتی کردیم سرم داره میترکه مادرمم طرف اونه ...

آخی سخته 🥲🥲 کاش با افزایش سن از سرشون بیفته این عادت ....طرف من تا میگی پخ قهر میکنه اصن حس میکنم اعصاب روان نمونده برام

آخی سخته 🥲🥲 کاش با افزایش سن از سرشون بیفته این عادت ....طرف من تا میگی پخ قهر میکنه اصن حس میکنم ...

البته اینبار خودمم مقصر بودم حرف طلاق زدم مادرم کلی دعوام کرد طرف شوهرمو میگیره شوهرمم با هزارتا ناز اومد آشتی اونم با حرفای مادرم راضی شد آشتی کنه😌😌😌

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

آخی سخته 🥲🥲 کاش با افزایش سن از سرشون بیفته این عادت ....طرف من تا میگی پخ قهر میکنه اصن حس میکنم ...

ما عقدیم پدرم در اومده مادرم همش میگه تو بدی شوهرت دوستت داره