2777
2789
عنوان

طبیعیه ک خجالت میکشم ب خانواده بگم برام وسایل بخرن

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 50 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن والا. بخدا دختر واقعی شون هستم.

خب پس چرا تانین نمیکنن؟

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

من از بچگیم هیچی نگفتم خجالت میکشیدمچون دوره بیپولی شونو دیده بودم میترسیدم اگه چیزی بخوام و نتونن پ ...

عالی . روش خواهرت رو بگو بهم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

منم همینم چون دیگه بزرگ شدم باید برم سرکار خودم بخرم

امسال لباس زمستونی نخریدم از قبلیا استفاده کردم استایل تو دانشگاه افتضاح شد وای حقمه باید برم سر کار وظیفه اونا بالا ۱۸ نیست

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️

منم همینم چون دیگه بزرگ شدم باید برم سرکار خودم بخرم امسال لباس زمستونی نخریدم از قبلیا استفاده کردم ...

درسته منم همینم .

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

عالی . روش خواهرت رو بگو بهم

والا اگه بلد بودم این وضعم نبود

ففط اینو فهمیدم ک تعارف نداره اصلا

مثلا به من میگفتن کفش میخوای؟ میگفتم نهه بابا هنوز قبلیا هست

خواهرم میگف اره میخوام

اگه چیزیم لازم داشت میگفت بدون رودروایسی

من هزار بار سرخ و سفید میشدم که بگم مثلا کیف مدرسم پاره شده و قابل استفاده نیست

تازه با واسطه میگفتم اول به مامانم ک اون ب بابام بگه

چقد من احمق بودم

منم همینم چون دیگه بزرگ شدم باید برم سرکار خودم بخرم امسال لباس زمستونی نخریدم از قبلیا استفاده کردم ...

من دانشگاه از مهر نرفتم چون پول لباس نداشتیم بخرن برام

مجبور بودم از لباس قبلیا بپوشم که به درد دانشگاه نمیخوردن

دوست نداشتم میون اونا حس بدی داشته باشم

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
من دانشگاه از مهر نرفتم چون پول لباس نداشتیم بخرن برام مجبور بودم از لباس قبلیا بپوشم که به درد دانش ...

چ بد

[QUOTE=403138040]من دانشگاه از مهر نرفتم چون پول لباس نداشتیم بخرن برام مجبور بودم از لباس قبلیا بپوشم که به درد دا ...[/QUOTE

من اینجوری فکر میکنم واقعیتش تو موقعیت تو بودم ولی رفتم اینو میگم به خودم

ببین حرف الانت یادت بمونه که روت نشد چرا نرفتی

چون لباس خوب نداشتی الان با همین لباس داغون برو درس بخون که ۵ سال دیگه نه ۱۰ سال دیگه وضعت این نباشه پول داشته باشی لباس شیک بخری ادم های با لول ببیتی ونسل بعدت این حسرت نکشه

دلم را بشنو که شنونده ای جز تو ما را نیست ❤️