چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 33222 عنوان میگم شما در طی روز 🤔🤔 76 بازدید | 9 پست همکارای خانوم شوهرتون ممکنه به گوشیش زنگ بزنن؟؟؟ براتون مهمه چقدر حرف میزنن ؟؟؟ بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️ 1404/09/13 | 20:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منظومه_چشمام عضویت: 1400/09/09 تعداد پست: 25254 امیدوارم همکار خانم نداشته باشهولی اگ داشته باشه غلط میکنه زنگ بزنهمن واقعا این چیزا تو کتم نمیره •دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/ •اگع الماس نباشع برا من نیست:/ •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/ ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
فاطمه6429 عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 261 همکارای خانم خیلی کم داره و خیلی کم زنگ میزنن و کوتاهمن شک ندارم ولی همسایه قبلیمون یک مدت زنگ میزنه راجع به خونه به شوهرم گفتم جرا زنگ میزنه مگه شوهرش مرده
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 33222 امیدوارم همکار خانم نداشته باشهولی اگ داشته باشه غلط میکنه زنگ بزنهمن واقعا این چیزا تو کتم نمیره خب منم همینو میگم اما شوهرم میگه تو حساسی بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 33222 همکارای خانم خیلی کم داره و خیلی کم زنگ میزنن و کوتاهمن شک ندارم ولی همسایه قبلیمون یک مدت زنگ میزنه ... خیلی مراقب زنیکه باش بعدشم مگه شوهر شما مدیر ساختمونه؟؟؟ بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
فاطمه6429 عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 261 خیلی مراقب زنیکه باش بعدشم مگه شوهر شما مدیر ساختمونه؟؟؟ مستاجر قبلی بود خیلی بدم میاد شک کنم و مراقب شوهرم باشم انگار تحفه است ولی دیگه اولین بار بود راجع به ابن چیزا تذکر میدادم چقدر غرور ادم شکسته میشه منتها بلند هم شده بودن رتجع پول اب که خیلی اومده بود زنگ میزد
فاطمه6429 عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 261 خب منم همینو میگم اما شوهرم میگه تو حساسی ولی خیلی گیر نده حالا فکر میکنه چه تحفه است که نیاز به دزد گیر داشته باشن🫢🫢🫢
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 33222 ولی خیلی گیر نده حالا فکر میکنه چه تحفه است که نیاز به دزد گیر داشته باشن🫢🫢🫢 خب بنظرت هیچی نگم ؟؟ آخه میترسم هیچی نگم بعد به مرور و کم کم ، اتفاقات بد بیفته بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
چمن_بارونزده مدیر استارتر عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 33222 مستاجر قبلی بود خیلی بدم میاد شک کنم و مراقب شوهرم باشم انگار تحفه است ولی دیگه اولین بار بود راجع ب ... اره خب آدم حس میکنه غرورش شکسته میشه ولی پس فردا هم چیزی بشه ، همین مردم میگم مقصر خودتی که حواست به شوهرت نبود بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
فاطمه6429 عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 261 خب بنظرت هیچی نگم ؟؟ آخه میترسم هیچی نگم بعد به مرور و کم کم ، اتفاقات بد بیفته اکه فقط در حد کار و سوال جواب دادنه اشکال نداره به نظرم ولی غیر از کار حرف های دیگه هم هست کرکر خنده من باشم ادب می کنم شوهرم رو