2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله زیاد.یعنی چی چجوری؟

ینی چجوری تونستین تحمل کنید

من با نامزدم خیلی مشکل دارم سر شکاک بودنش آخرین بار خیلی بد دعوا کردیم و بدترین حرفارو بهش زدم

بهم توهین میکنه شکاکه و اصلا نمیتونم کنار بیام

نمیزاره بهم بزنیم میگه آبرمون میره:)

🤍🦋 کاربری دومم

نه کنار نیومدم انقد صحبت کردم باهاش تا خودشو اصلاح کردم البته منم خودمو تغییر دادم. یعنی تو هم باید یه قدم برداری برای رابطه اتون تا اونم تلاش کنه.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ینی چجوری تونستین تحمل کنید من با نامزدم خیلی مشکل دارم سر شکاک بودنش آخرین بار خیلی بد دعوا کردیم و ...

اگه عقد نیستی بزن زیرش.

بذار آبروش بره. من مجبور بودم تحمل کنم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ینی چجوری تونستین تحمل کنید من با نامزدم خیلی مشکل دارم سر شکاک بودنش آخرین بار خیلی بد دعوا کردیم و ...

نه دیگه اخلاق بد نامزد و اصلا نباید تحمل کنی. یا باید قبل ازدواج خودشو تغییر بده یا بهم بزن. تحمل و مدارا مال بعد ازدواجه.

من تجربه زندگی کنار یه شکاک و دارم بهت توصیه میکنم برین مشاوره اگه کارش بیخ داره بهیچ عنوان زنش نشو. بدبخت میشی

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بگو باشه اگه میخوای آبرومون نره بیا بریم پیش مشاور ازدواج.

وای اصلا قبول نمیکنه

به پدر مادرت بگو و نامزدی رو بهم بزن نمیفهمم چرا میترسی. زندگی با ادم شکاک جهنمه