2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر میشه لطفا بیای تاپیکم خواهش میکنم

اومدم، برگام ریخت تو تاپیکت جا موند😑

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

منم دلم گرفته برام دعا کنین خوب شم درگیر بیماری جسمی و روحی بدی شدم طفلی دو تا بچه هام

اخی عزیزم🥲ان شاللله حالت خوب بشه♥

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

هول های بی... الان یکیشون پست گذاشته😒

دقیقا حس میکنم منم الان گیر یه مرد زن نما افتادم

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

چرا؟؟

ساعت نزدیکای ۷ بود که داشتیم با دوست پسرم حرف میزدیم تو پیامک

گفت یه لحظه برم و بیام

گفتم باشه

تا الان ازش خبر نیست

امروز رفته بود سرکار بعد اینکه اومد رفت حموم

نزدیکای ۷ بود نگفت خوابم میاد ولی انگار خوابیده

چون هر چی زنگ میزنم بوق میخوره برنمیداره

آنلاین هم نشده

فکر کنم خوابیده

با اینکه شنبه امتحان دارم ولی تمرکز ندارم

وقتی یه کم ازش خبر نداشته باشم اینجور میشم

دقیقا حس میکنم منم الان گیر یه مرد زن نما افتادم

عه کیه؟ نکنه منظورت منم😯

ساعت نزدیکای ۷ بود که داشتیم با دوست پسرم حرف میزدیم تو پیامکگفت یه لحظه برم و بیام گفتم باشهتا الان ...

خودتو درگیر پسرا نکن ارزششو ندارن، فک کن الان اون تو خواب نازه بعد تو داری خودخوری میکنی، به فکر ایندت باش رو درست تمرکز کن تا موفق بشی

عه کیه؟ نکنه منظورت منم😯

نه عزیزم یکی الان بهم درخواست داد دیدم خانومه قبول کردم یه چیز های چرت و پرتی داره میگه

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

نه عزیزم یکی الان بهم درخواست داد دیدم خانومه قبول کردم یه چیز های چرت و پرتی داره میگه

اهان، منم با یکی حرف زدم فکر میکردم خانومه بعد دیدم یکی تاپیک زده این کاربر زن نماس🙄

خودتو درگیر پسرا نکن ارزششو ندارن، فک کن الان اون تو خواب نازه بعد تو داری خودخوری میکنی، به فکر این ...

اصلا از این اخلاقا نداره که خودشو بگیره یا یهو غیب شه یا نگه کجاست یا بودو نبودم براش مهم نباشه

تایپیک های قبلیمو بخون

درسمم یه دور خوندم یکشنبه که امتحان دارم

ولی این اخلاق بد رو هم دارم خیلی زود نگران میشم

اهان، منم با یکی حرف زدم فکر میکردم خانومه بعد دیدم یکی تاپیک زده این کاربر زن نماس🙄

همون که نوشته نبات کوچولوی مامانم؟

اصلا از این اخلاقا نداره که خودشو بگیره یا یهو غیب شه یا نگه کجاست یا بودو نبودم براش مهم نباشهتایپی ...

خب دیگه باید اخلاقتو درست کنی ما دخترا خیلی وابسته ایم که این اشتباهه. من وقتی نامزد بودم چهار روز از نامزدم بیخبر بودم بعد که برگشت گفتم کجا بودی گفت گوشیم خراب بود🙄🤣