2777
2789
عنوان

مامان پارتنرم کبودی گردنش رو دیده

449 بازدید | 46 پست

و داد و بیداد کرده ک چشمم روشن

من واقن دلم نمیخاس اینکارو کنم

پارتنرم دوس داشت ...

خونوادش میشناسنم حس میکتم خیلی زشت شذ

اگر بعذ نامزدی اینا مامانش ب روم اورد چی بگم؟اخه همچین آدمی هس

من واسه موهای پارتترم روغن ارگان خریده بودم

مامانش تو ماشینش دیده گفته اهااا پس برا این اینهمه پیش همید:/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حق داره یکم حیا داشته باشید

شاید پارتنرتون خیلی چیزا دوس داره دلیل نمیشه شما انجام بدید

ما زنو شوهریم ولی این کارا رو زشت میدونیم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

حق داره یکم حیا داشته باشیدشاید پارتنرتون خیلی چیزا دوس داره دلیل نمیشه شما انجام بدیدما زنگ شوهریم ...

اخه دو ساعت بعدش پرواز داش و با پیراهن اصن دیده نمیشد

فک نمیکردم دو ساعت نتونه نگه داره کبودیشو

برای...در حالیکه کلن سه ماه ی بار ده روز میاد و طبیعیه روزی هفت هشت ساعت پیش هم باشیمینی بیشتر لانگی ...

خونواده نمگین ۷ و۸ ساعت کجایی

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

برای...در حالیکه کلن سه ماه ی بار ده روز میاد و طبیعیه روزی هفت هشت ساعت پیش هم باشیمینی بیشتر لانگی ...

ربطش به روغن آرگان چیه؟مگه بجز پوست و مو به درد دیگه ای هم میخوره و من خبر ندارم🤔🤔

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

حالا نمیشه ی جای کبود کنین مشخص نباشه😂

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫