2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید زندگیو واسم جهنم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 87 پست
چی هس سودایی

طبع سرد و خشک به خاطر سردی زیاد این افکار میاد سراغت سعی کن همش چیزای گرمی بخوری

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
ببین شما مقصر خودتی که قرص هاتو قطع کردیمن قرص مصرف کردم اما کامل خوب نشدموسواس فکری بهتر از وسواس ش ...

چندماه مصرف کردین

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا الان دعوا داشتیم چون رفتیم خونه مادرشوهرم اون یه هفته نیست سه روز هست بچم برد دستشویی گفت انگار پ ...

جاریت عجب رویی داره که به شوهرت میگه چرا اقدام به بچه نمیکنید

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

چقدر درکت میکنممن چندسال پیش توسط ینفر تهدید شدم هنوزم که هنوزه باز میگم نکنه پیداش شه؟؟نکنه نکنه ا ...

طب سنتی برو چک بشی سودایی نباشی

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
چی هس سودایی

نوعی مزاج بدن. سرد و خشک

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
تا الان دعوا داشتیم چون رفتیم خونه مادرشوهرم اون یه هفته نیست سه روز هست بچم برد دستشویی گفت انگار پ ...

قاطی نشو با مادرشوهرت و جاریت

ببین شما مقصر خودتی که قرص هاتو قطع کردیمن قرص مصرف کردم اما کامل خوب نشدموسواس فکری بهتر از وسواس ش ...

وسواس شستشو هم ریشه در وسواس فکری داری . زیر مجموعه وسواس فکریه

من چندین ساله دارم میسوزم تو خودم..مثل شمع آدمو از درون آب میکنه.مثل خوره مغز آدمو میخوره.نشخوار فکریه..سرطان روحی..دارو نخوری بدتره.نباید قطع کنی برا همین بدتر شدی.باید تحت نظر پزشک دارو بخوری و قطعش نکنی بدون اجازه.

من چندین ساله دارم میسوزم تو خودم..مثل شمع آدمو از درون آب میکنه.مثل خوره مغز آدمو میخوره.نشخوار فکر ...

😔😔😔عین من