2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید زندگیو واسم جهنم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 87 پست
ببین من خودمم بعضی وقتا اینطوریم من رو خودم کار کردم خیلی بهتر شدم کارایی که میگم انجام بدید اولا ای ...

چقدر حرفاتون آرومم کرد خداخیرتون بده

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

دیگه اینکه نخواهد رو همه چی کنترل داشته باشید رها کنید ..دنیا مسیر خودش رو میره و اصلا منتظر شما نیس ...

زندگی خیلی بی رحمه

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر بار که فکرها میان فقط و فقط روی کاغذ بنویسشون و اگه کاغذ در دسترست نبود به خودت بگو فلان وقت مثلا ...

من انجام دادم نوشتنو

فایده نداشت

درمورد موکول کردن هم نمیشه

به حرف اسونه

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

ی ساعت بعد نماز صبح ی ساعت ظهر ی ساعت شب همش دعا و دعا البته من خودم دعا رو دوست دارم...ولی انگار تش ...

😔😔😔انشالله که یروز میرسه حالم خوب میشه

منم همیشه باخودم میگم ینی قراره تا اخر عمر اینطوری با افسردگی زندگی کنم؟ینی یروز میرسه حالم خوب بشه

من بابام خیانت کرده ومتاسفانه میدیدم که خیلی با زنای غریبه گرم میگیره وتوخونهونادرم که اعتراض میکرد کتک میزد شوهرمنم بعد عروسیراون روی سگشو نشون داد با زنای غریبه ونامحرم میگه میخنده اعتراض میکمم کتکممیزنه حالا میترسم اینم خیانت جنسی بکنه مثل بابام وسواس شستشو بعد پریود دچارش شدم اوجش وقتی مادرشوهرم اومد خونم گفت تو کثیفی چون عرب هستم اینو گفت گفت تو میری دستشویی دستات نمیشوری لال شدم نتونستم جوابش بدم شد نشخوار فکر وتشدید وسواس شستشو

خدا نکنه اینطوری بدتر میشی که دختر یه مدت کتاب های مربوط به قیامت و زندگی نامه بزرگانی مثل آیت الله ...

عزیزم میخونم حتما مرسی ازت

الان تو شستشو خیلی بهتر شدم ولی خیانت نه همش فکر میکنم داره خیانت میکنه خوب خودشم کارایی کرده که دام ...

بیشتر بدبختیامون تقصیر ادمای اطرافمونه

عزیزم با این کار سرعت افکار رو کم می کنی که یک تکنیک خوب برای درمان اورتینکینگ و وسواس فکذی هست و به ...

ممنونم از لطفت عزیزم

من بابام خیانت کرده ومتاسفانه میدیدم که خیلی با زنای غریبه گرم میگیره وتوخونهونادرم که اعتراض میکرد ...

عجب مادر شوهری... اهمیت نده عزیزم بزار هرچی میخواد بگه

بیشتر این افسردگی و تروماهامون همش ریشه تو کودکیمون داره 😔😔الان رابطت با شوهرت چطوره

عجب مادر شوهری... اهمیت نده عزیزم بزار هرچی میخواد بگه بیشتر این افسردگی و تروماهامون همش ریشه تو کو ...

تا الان دعوا داشتیم چون رفتیم خونه مادرشوهرم اون یه هفته نیست سه روز هست بچم برد دستشویی گفت انگار پسر من برده هست اینم با جاریم داشت شوخی میکرد گفتم چرا جواب ندادی شش روز نیستی کل مسؤلیت بچه وخونه رو دوش من هست مردک بیشعور نمیزاره خودم جواب بدم نه خودش جواب میده فقط بلده لاس بزنه حاریمم میگفت به شوهرت گفتم چرا اقدام نمیکنین برا بچه ما اقدام نرویم شما هم اقدام کنین میدونی دور وبر من مر از آدمای لجن هستن بعد مادرشوهرم میخواست من چیزی به شوهرم نگم الکی لحث عوض کرد بعد همین مادرش یکم موهام بیرون بود بهم گفت موهات بکن داخل خجالت نمیکشی لاس زدن اون عروسش وپسر میبینه مهم نیست یه نخ مو من شده اینه دق اینا

دقیقا منم اینشکلیم درست وسط بهترین روز های زندگیم زندگیو واسه خودم زهر کردم میدونی من حتی میترسم شاد ...

ببین شما مقصر خودتی که قرص هاتو قطع کردی

من قرص مصرف کردم اما کامل خوب نشدم

وسواس فکری بهتر از وسواس شستشو هست

دقیقا منم اینشکلیم درست وسط بهترین روز های زندگیم زندگیو واسه خودم زهر کردم میدونی من حتی میترسم شاد ...

گلم شما چن وقته اینجوری شدی؟؟؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام