romyna1234 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 734 عنوان کسی هس بختش بستس 91 بازدید | 19 پست بعد دعا بگیره و ازدواج کنه؟چقد طول کشید تا اولین خواستگار براتون اومد؟لطفا تجربتونو بگید شاید یکم امیدوار بشم به آینده تاریکم خدایا .. شکرت 1404/09/13 | 20:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_گیسو_کمند عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 703 چه دعایی بهتر از اینکه نمازتو اول وقت بخونی و بعدش از خدا بخوای که در زمان مناسب ازدواج کنی....دعا گرفتن شاید کمک کنه زودتر ازدواج کنی اما شاید الان زمانش نباشه و ازدواجت با شکست رو به رو بشه...هیچ وقت برلی خواسته هات سمت دعا و دعا نویس نرو
لیلیث2 عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 209 خواهش میکنم دعا نگیر بدبخت میشیکلیپای استاد کاوه رو ببین تو یوتیوپ هم درمورد دعا حرف میزنه هم راهکار برای مشکلات میده همه با قرآن کلا هم با دعا و طلسم مخالفه
romyna1234 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 734 چجوری فهمیدی بختت بسه هس؟ طلسمم کردن یک سال کامل عین روونیا رفتار میکردم الان باطلش کردیم ولی هنوز اثرش نرفت از من خدایا .. شکرت
دکتررر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 2369 طلسمم کردن یک سال کامل عین روونیا رفتار میکردم الان باطلش کردیم ولی هنوز اثرش نرفت از من چجوری باطل کردین؟
romyna1234 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 734 چه دعایی بهتر از اینکه نمازتو اول وقت بخونی و بعدش از خدا بخوای که در زمان مناسب ازدواج کنی....دعا گ ... سنم بالا رفت زیاد تیکه میشنوم چن هنوز موندم منم راستش دیگه دوس دارم زود عروس بشم مادر بشم من با این سنم عین بچها پرخاشگرم چن به هر میخوام نرسیدم خدایا .. شکرت
romyna1234 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 734 چجوری باطل کردین؟ سید باطلش کرد خدایا .. شکرت
دختر_گیسو_کمند عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 703 سنم بالا رفت زیاد تیکه میشنوم چن هنوز موندم منم راستش دیگه دوس دارم زود عروس بشم مادر بشم من با این ... چند سالته؟منم ۲۹ سالمه اما دیگه سپردم به خدا...چون نمیخوام از راه های غلط هم بهش برسم...تا الان صبر کردم باز هم صبر میکنم
romyna1234 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 734 چه دعایی بهتر از اینکه نمازتو اول وقت بخونی و بعدش از خدا بخوای که در زمان مناسب ازدواج کنی....دعا گ ... باور کن فایده نداره از بچگی نماز میخونم جز بدبختی هیچی بدست نیوردم خدایا .. شکرت
romyna1234 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 734 چند سالته؟منم ۲۹ سالمه اما دیگه سپردم به خدا...چون نمیخوام از راه های غلط هم بهش برسم...تا الان صبر ... ۲۲طلسم شدی؟ بنظرم برو پیش دعانویس واسه خودت میگم دختر تو خونه پدرش دیوونه میشه خدایا .. شکرت
دختر_گیسو_کمند عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 703 باور کن فایده نداره از بچگی نماز میخونم جز بدبختی هیچی بدست نیوردم خیلی چیز های بدی درباره ی دعا و طلسم شنیدم...اصلا دوست ندارم برم سمتش....حالا شوهر چیه که به خاطرش کلی مشکل دیگه وارد زندگیم کنم....خود شوهره قراره یه مشکل باشه..مشکل های دیگه نمیخوام😅
دختر_گیسو_کمند عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 703 ۲۲طلسم شدی؟ بنظرم برو پیش دعانویس واسه خودت میگم دختر تو خونه پدرش دیوونه میشه وا....۲۲ سالته اینجور میگی؟😐نه من به خدا ایمان دارم...میدونم که خودش یه آدم مناسب سر راهم قرار میده...برم سمت دعا و دعا نویس یعنی به خدا اعتماد ندارم..بلکه به اونا اعتماد دارم...اصلا این کارو نمیکنم اصلا...
romyna1234 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 734 خیلی چیز های بدی درباره ی دعا و طلسم شنیدم...اصلا دوست ندارم برم سمتش....حالا شوهر چیه که به خاطرش ک ... وضع مالیت خوبه؟ از تنهایی افسرده نمیشی ؟ بالاخره تنها میشی و نیاز پیدا میکنی به عشق خدایا .. شکرت