2777
2789

چند تا همکلاسی داشتم به شدت بد دهن و بی ادب بی شعورر از اینایی که احساس شاخ بودن دارن و بی ادبن

مدرسه دیگه نمیریم ولی قلم چی میبنمشون اصلا حسابشونم نمیکنم ولی زل میزنن بهم که باهاشون حرف بزنم اونقدر بدم میاد ازشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید عرض کنم که بخاطر آنفولانزا انلاین شد😁

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

وای خیلی بده اینجور ادما مثلا فحش میدن یا داد میزنن فکر میکنن خیلی کول و باحالن اه

اره به خدا وقتی مدرسه ای بودم انواع حرفای زشت بچه های ساکت مسخره میکردن حسود بودن الان انتظارن دارن برم باهاشون حرف بزنم

وای ول کن توروخدااصلا به این مسائل اهمیت نده سرت تو کار خودت باشه آرامش خودتم بیشترهول کن این حواشی ...

به خدا اصلا کاری ندارم و سرم تو کار خودمه ولی اینارو میبینم همه کارایی که میکردن میان جلو چشمم وگرنه خیلی خوشم میاد اخه درگیرشونم شم

اخه به ما نگفتن الیته 2 ساعت قبل چک کردم الان تازه اومده اینی که میگی؟

والا من دیدم که اعلام کردن قلم چی انلاین کرد ازمونو پیدا کردم میزارم

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

اخه به ما نگفتن الیته 2 ساعت قبل چک کردم الان تازه اومده اینی که میگی؟

شما کجایین؟؟

نوشته در برخی مناطق فقط انلاینه