2777
2789

شوهر سابقم توی زندگی خیلی اذیتم کرد بی دلیل

خیلی عذاب کشیدم همیشه با اذان لعنت بهش میفرستم ممکنه به خودم برگرده؟ دست خودم نیست یاد تمام کتک هایی که خوردم میوفتم نفرین میکنم

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من نفرین کردن یک چیز الکیه انگار آدم فقط داره خودشو کثیف میکنه هر کسی جواب کاراشو میگیره باید ...

بی صبرانه منتظر اون روز هستم چون هنوز هم دست بردار نیستن عذابم میدن😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

من به شخصه اعتقاد دارم که اگر خودمون نتونستیم حقمون رو از فرد ظالم بگیریم یا ... ، فرد ظالم رو باید واگذار کنیم به خدا ، ولی برای خدا تعیین نکنیم که چگونه و چه زمانی اون فرد رو مجازات کنه.

مثلا میتونیم به خدا بگیم که من به عدالتت ایمان دارم و اون فرد ظالم رو به خودت واگذار میکنم.

و بعد اطمینان قلبی داشته باشیم که خدا حق بنده مظلوم رو میگیره.

من به شخصه اعتقاد دارم که اگر خودمون نتونستیم حقمون رو از فرد ظالم بگیریم یا ... ، فرد ظالم رو باید ...

مطمئنم عدالت اجرا میشه و با چشمای خودم اندازه ای که عذابم داد عذاب میکشه

مطمئنم عدالت اجرا میشه و با چشمای خودم اندازه ای که عذابم داد عذاب میکشه

بله من هم به برقراری عدالت اعتقاد دارم.

خدا هم عادل ترین قاضی هستش که دقیق ترین حساب و کتاب رو داره و بالأخره زود یا دیر هر آدمی جواب کارهای خوب و بدش رو میبینه.