2777
2789
عنوان

تو سه هفته پانزده کیلو وزن کم کردم

125 بازدید | 7 پست

تو چند هفته وزنم از ۶۰ به ۴۵ رسیده😭😭😭💔💔 ۳ ماهه دارم گریه میکنم بچه ها من شکست عاطفی بدی خوردم برام دعا کنید آروم بشم 😭😭😭💔💔💔 هیچکس حال منو درک نمیکنه با اینکه دخترم ۳ ماهه دارم التماس پسره رو میکنم😭💔همش میاد بعد باز بعد چند روز ولم میکنه امروز ازم برایه همیشه خداحافظی کرد و گفت خوشحالم که نشد 😭😞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسرا دنبال دختری نمیرن ک التماسش کنه..برعکس ازش فرار میکنن.

دختر دست نیافتنی دوست دارن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

باید کنار بیای و فراموشش کنی...هر چند خیلی سخته

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
پسرا دنبال دختری نمیرن ک التماسش کنه..برعکس ازش فرار میکنن.دختر دست نیافتنی دوست دارن

اثلا من کلا براش مهم نبودم 😭💔 آخه داستانم مفصله تا تقی به توقی میخورد قهر میکرد عذابم میداد الان ۲ روزه دارم گریه میکنم عین خیالش نیست😭😞💔 چند بار غش کردم تو بغل مادرم

باور کن این تصور خودته که ازش ساختی اونم یه آدم عادیه

اره ولی من عاشقش بودم😭😭😭💔💔 اونم شاید خاطرمو میخواست ولی به اندازه من نبود اگه بود سره هیچی و چیزای چرت و پرت ولم نمیکرد😭💔