2777
2789
عنوان

دردو دل های کسی که اندام تو‌پر داره 😭😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 10065 بازدید | 206 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس اندامم گذاشتم ببینید چاق یا نه

این نیم رخه توی این عکس زیاد مشخص نیست فرم بدن چیه

ولی مثل من گودی کمر داری که باید حرکات اصلاحی انجام بدی براش

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

جالبع خودش یک هشتاده یک هشتاد برای زن خیلی افتضاحه اصن ظرافت بغلی بودن زنانه نداره قد یک هفتاد شما ز ...

چرا داری میکوبی!!! مگه اندازه قد دست خودشه؟

وزن رو میشه کم و زیاد کرد

خودم قدم ۱۷۷ هست، والا همسرم که میگه همیشه قدبلند بودن جزو معیاراش بوده و هنوزم بعد ۱۴ سال نشده بهم بگه بغلی نیستی،

همیشه تو جامعه هم فقط خانما بودن که با نیش و کنایه حرف زدن هسچ وقت هیچ مردی ندیدم نسبت به قد بلند اینجوری مثل خانما با کینه ورزی حرف بزنه مگر خودش عقده قد بلند بودن داشته باشه

این نیم رخه توی این عکس زیاد مشخص نیست فرم بدن چیهولی مثل من گودی کمر داری که باید حرکات اصلاحی انجا ...

تمام رخم فرستادم اره گودی کمر دارم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

چاق نیستی ولی خب دوست داشتی میتونی بری باشگاه ورزش برای پا و ران کنی کمی کوچیک تر بشن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ببین چاق نیستی ولی اضافه وزن داری.. اگه بتونی بری باشگاه خیلی خوبه.. اگه نه راضی هستی خیلیم عالی

دوست دارم برم برا شکم بعد سزارین یکم زبر شکم دارم اون آب نمیشه فکر کنم اون فقط با عمل درست میشه البته خیلی نیست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دوست دارم برم برا شکم بعد سزارین یکم زبر شکم دارم اون آب نمیشه فکر کنم اون فقط با عمل درست میشه البت ...

بنظرم برو.. اندامت زمینه ی خوبی داره برا اینکه ی هیکل عالی بسازی

کسی لایکم نکنه

خیلی بده واقعا. هر کار میکنم بازم همینه. آرزوم اینه ک کاش توپر نبودم

نه من توپر دوست دارم خیلی لاغر دوست ندارم

تو عکس دیگت خیلی پره ساق پات ولی خب چاره نیس دیدم تیپ بدنی ک در هر شرایط پاهاش لاغر نمیشه

اره درهرشرایطی لاغر نمیشه رون و ساقم 😅