2777
2789

برادر بیمار روانی دارم

ک یهو

تو کوچه خیابون تو جمع پیش فامیل فرقی نداره حملات ور میشه

باورتون میشه از من شیش سال کوچکتره

من ۲۶ سالمه

اون بیست

همین امروز تو ماشین موهام و کشید

پدر مادرم حق و ب اون میدن

چون من دخترم

چون من مجردم

لعنت بهت خدا

تو و خدایی هستی که فقط تماشاچی 💔😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو قشنگ کار کن اونوقت ببین چطور بهت احترام میزارن همه آدما اینطوریه چه بخوای چه نخوای به یه جا برس ...

هه

کار میکنم معلمم

خرجم با خودمه

مشکل اینه دوست داشتنی نیستم

هه کار میکنم معلمم خرجم با خودمه مشکل اینه دوست داشتنی نیستم

منم اینطوریم تو مدرسه تک و تنهام و ازهمون اول دویتی نداشتم خدا شاهده اینقد عذاب کشیدم اما الان میگم ارزششو داش از همون بچگی تنها بمونم و ذات کثیف این آدما رو بشناسم حتی تو مدرسه اینقد مسخرم کردن من جدی نگرفتم طرف برگشته میگه من که تورو مسخره کردم چرا گریه نمیکنی؟ببین چطور دارن میسوزن

این حرفتو باید با طلاااا نوشت عاااااالی گفتی👍👍👍

ممنون من فقط به خاطر این تو سایت عضو شدم که چن سال بعد قراره که کنکور بدم بیام راهنمایی بخواهم و گاها تو تاپیکهای که شاید یکم با من مرتبط باشه و شاید بقیه از حرف من خوشحال شن و امیدوار بشن شرکت میکنم

موفق هستی که باهات رفتارشون خوب نیس آدما دقیقا با کسی دوست میشن و تاییدش میکنن که همونن و گرنه اگه کسی به جایی برسد میگن نه ببین اون فلان کارو کرد فلان شد فلان جا قبول شد هیچوقت نمیگن تلاش کرد درسته؟

موفقی اما چون تو جمع افراد ناموفقی و توچشم میای داستان برعکس میشه تو وقتی آدم خوب و متفاوت هستی اما بقیه اکثریت اینطور نیستن خب تو به چشم میای و چون متفاوتی مورد تمسخر هستی!