2777
2789
عنوان

شما بودید انتخابتون کدوم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 118 پست
ببین بیشتر کسایی ک میگم ازدواج سن بالا بهتره همینو میگن ک برن چرخاشونو بزنن بفهمن چی ب چیه چه مردی خ ...

باشه هرجور دوست داری فکر کن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم اینا کم میارن میزنن به دشت و بیابونمن از هر دوی این دو نفر بزرگترم مجردم تا الان هیچگونه را ...

😂😂😂😂😂

دشت و بیابون نیس واقعیته فکر دخترای امروزی همین شده

فک کنم دارین خودتونو میگیم ن ! رابطه جنسی نداشتین ولی تو رابطه هستین اینا همش حرفهه

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

دقیقامن خودم کلا مخالف ازدواج ودوست پسر گرفتن زیر۲٠سال هستم و رابطه جنسی قبل از عقد رو اصلا نمیپسندم

همش دارین رو دوست پسر گرفتن بالای ۲۰ تاکید میکنین اصلا ی دختر چرا باید دوست پسر بگیره ؟

منم مخالف اینم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

میگی سن بالاتر بهتره و ی تاپیک بود همه کسایی ک میگفتن سن بالاتر بهتره همه همین بود حرفشون ک....

من اصلا منظورم اون نبود

دقیقامن خودم کلا مخالف ازدواج ودوست پسر گرفتن زیر۲٠سال هستم و رابطه جنسی قبل از عقد رو اصلا نمیپسندم

فکر میکنه شوهر استارتر بخاطر هزینه محضر عقدش نمیکنه میگه یه سر تا محضر رفتن که خرجی نداره

خیلی بچهن واقعا دلم میسوزه این چیزا رو میبینم😞

اگه حمایت و شرایط شو داری جدا شو و ادامه تحصیل بده که با واسطه دانشگاه و درس به جایگاه شغلی برسی

اره راست میگه

نه عزیزم اینا کم میارن میزنن به دشت و بیابونمن از هر دوی این دو نفر بزرگترم مجردم تا الان هیچگونه را ...

@niniyar

این کاربر پیامهایی توهینآمیز و تحقیرآمیز درباره من و تجربه شخصیام ارسال کرده که باعث آزار و ایجاد فضای نامناسب شده است.

😂😂😂😂😂 دشت و بیابون نیس واقعیته فکر دخترای امروزی همین شده فک کنم دارین خودتونو میگیم ن ! رابطه ...

من نه تو رابطم و نه رابطه جنسی داشتم

تو اگه مجرد میموندی تا 25 سالگی میرفتی رابطه جنسی نامشروع با پسرا برقرار میکردی؟ یعنی عین حیوان رو خودت تسلط نداری؟

فکر میکنه شوهر استارتر بخاطر هزینه محضر عقدش نمیکنه میگه یه سر تا محضر رفتن که خرجی ندارهخیلی بچهن و ...

دلت ب حال خودت بسوزه گوگولی

خودی استارترم داره میگ

همش دارین رو دوست پسر گرفتن بالای ۲۰ تاکید میکنین اصلا ی دختر چرا باید دوست پسر بگیره ؟منم مخالف این ...

فضولشو بشناسه عزیزم

من خودم نامزدم دارم و۳سال باهاش دوست بودم واسه ازدواج وهیچگونه رابطه جنسی باهاش ندارم وندارم چون عقد نیستیم

دیگه مثل قدیم دختر منتظر بمونه تا یکی براش شوهر پیدا کنه مثل مادر من که سنتی ازدواج کرد اخرش جداشد حاصلش شد من بچه طلاق

من نه تو رابطم و نه رابطه جنسی داشتمتو اگه مجرد میموندی تا 25 سالگی میرفتی رابطه جنسی نامشروع با پسر ...

🤣🤣 من ک شک دارم بهت شک ک ن مطمین شدم دیگ

حیوونو ک تو هستی و... قطعا

تو اصلا میدونی من چن سالمه بچه سال!