2777
2789
عنوان

شما بودید انتخابتون کدوم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 118 پست
خودش کودک همسر بوده دخترشم تو بچگی شوهر میدهاینا جد اندر جد عقل ندارن چه دفاعیم میکنه لیاقتش همون کو ...

اولا خودتو جد ابادت عقل ندارین درست صحبت کن بعدشم اره بهتر از هرزه گری و روزی با هزار نفر بودنه😂😂

جاست فرند بوی فرند پارتنر

چه اشکالی داره تا ۳۰ سالگی ازدواج نکن ولی روزی با یکی باش بعدش با خیال راحت لذت دنیا رو بردی با همینا و بشین منتظر شاهزاده روم سوار بر اسب سفید 😂😂💔

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر نفهمیده عقدش نکردن توقع داری حرفای منو بفهمه🤣🤣🤣🤣

استارتر فهمیده ولی ی حای داستانش میلنگه

وگرنه از دخترای امروزی بعیده انقد ساده باشن و چیزی ندونن

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

خودش کودک همسر بوده دخترشم تو بچگی شوهر میدهاینا جد اندر جد عقل ندارن چه دفاعیم میکنه لیاقتش همون کو ...

تو بهم بگو من توهمین کامنتم حرفی از دوست پسر گرفتن ورابطه جنسی قبل از حرفی زدم؟؟

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

این بخاطر اینکه توی ۱۷ سالگی ازدواج کردیچندسال دیگه پشیمون میشییا پشت کنکور میمونی

مطمئنی ک اینجوری میگی؟😂😂

قضاوت کردن کار درستی نیستاااا

شما که تو 14 سالگی خانواده رضایت به صیغه دادن و باهم زندگی میکنین خب جدا بشی با این شرایط حمایت خانواده تو داری؟؟چون مشخص که تحصیلات بالا و هنر خاصی برای کسب درآمد و شاغل شدن که اولین قدم مستقل شدن هست نداری

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

تو روستا بزرگ شدم چی میفهمم

هیچ ربطی ب روستا نداره پشت کوه ک نبودی الان خداروشکر همه چی هس

غیر ممکنه

تو بهم بگو من توهمین کامنتم حرفی از دوست پسر گرفتن ورابطه جنسی قبل از حرفی زدم؟؟

نه عزیزم اینا کم میارن میزنن به دشت و بیابون

من از هر دوی این دو نفر بزرگترم مجردم تا الان هیچگونه رابطه جنسی نداشتم اینا تو سن 14،15 سالگی فکر سک.س بودن نتونستن جلو خودشونو بگیرن بین هرزگی و شوهر دومی رو انتخاب کردن

من دیگه جوابشونو نمیدم تو هم جواب نده

مگه من گفتم تو این سن برن دوست پسر بگیرن؟؟ هرچیزی یه زمانی ازدواج ودوست پسر گرفت بالای۲٠سال خوبهمن م ...

ببین بیشتر کسایی ک میگم ازدواج سن بالا بهتره همینو میگن ک برن چرخاشونو بزنن بفهمن چی ب چیه چه مردی خوبه چ مردی بده بعد...

ربطی نداره این حرفتون اصلا

شما که تو 14 سالگی خانواده رضایت به صیغه دادن و باهم زندگی میکنین خب جدا بشی با این شرایط حمایت خانو ...

ممنون از نگرانیتون، اما هر کسی شرایط خودش رو داره و من سعی میکنم بهترین تصمیم رو برای زندگی خودم بگیرم.

نه عزیزم اینا کم میارن میزنن به دشت و بیابونمن از هر دوی این دو نفر بزرگترم مجردم تا الان هیچگونه را ...

دقیقا

من خودم کلا مخالف ازدواج ودوست پسر گرفتن زیر۲٠سال هستم و رابطه جنسی قبل از عقد رو اصلا نمیپسندم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

میگی سن بالاتر بهتره و ی تاپیک بود همه کسایی ک میگفتن سن بالاتر بهتره همه همین بود حرفشون ک....

ممنون از نگرانیتون، اما هر کسی شرایط خودش رو داره و من سعی میکنم بهترین تصمیم رو برای زندگی خودم بگی ...

اگه حمایت و شرایط شو داری جدا شو و ادامه تحصیل بده که با واسطه دانشگاه و درس به جایگاه شغلی برسی

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️