2777
2789

چهار ساله ازدواج کردیم قبلا ها اصلا پول نمیداد بهم اما همه ی خرجمو میداد همههههه.

پنج شش ماه پیش باهم حرف زدیم که ماهانه یه پولی بهم بده جدا از یارانه ها که مال منه.

قبول کرد و دو ماه هر ماهش دو تومن میداد اما خرج نمیکردم پس انداز میکنم و بازم خرجمو خودش میده و پولی که میده خرج نمیکنم و برا خودم پس انداز میکنم.

الان سه ماهه هیچی نداده. فقط سه ماه پیش پنج تومن زد کارتم و دیگه پول نداد. یعنی پول نداره اصلا صاحبکارش پول نداده هنوز. یه هفته پیش هم پول نداشت و خرج خونه رو از کارت دوم من که فقط یارانه ها توشه خرید.

الان هم دیروز گفتم لوازم ارایشیم تموم شده گفت یه هفته صبر کن هفت تومن میدم بخری. اینم بگم از عید تا الان ده تا مانتو خریده برام هر چی نیاز دارم زود میخره از پول خودش.

چکار کنم پول بخوام یا نه؟

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

نه تا هم تیشرت و دوازده تا شال خریدم از عید تا الان

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید چون زیاد پول نداره و صاحبکارش نداده ، نمیده

به نظرم سخت نگیر

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

نه دیگه

مشخصه داشته باشن،میدن

بی درک بازی در نیارین خدایی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

حق با شوهرته خرجتون رو که همشو میده الان هم نداره بده همینکه نمیگه از اون دوتومنه بخر خیلیه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

چ خبره گلم شمام یکم مراعات کن دیگه نداره داشته ام که داده ده تا ده تام که خریدی خوبه. دیگه

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

شاید چون زیاد پول نداره و صاحبکارش نداده ، نمیده به نظرم سخت نگیر

دقیقا از یه طرفم خونه میسازیم همه ی پولشو میده مصالح میخره

نه تا هم تیشرت و دوازده تا شال خریدم از عید تا الان

یاخدا🤣🤣

اروم خواهرمن😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اینکه خودش میدونه نیازاتو و سعی میکنه چیزی کم نذاره خوبه الان دستش خالیه توام یکم مراعات کن اگه داشت و داد که هیچی اگه نداشت بذار ماه بعد بگو بهش

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...