مدرسم بهترین مدرسه ایه که تو این شهر برا انسانی وجود داره...قبولیشم سخته..
ولی امکانات اصلااا نداره،برخورد کادرشونم اصلا خوب نیست...دبیراشون ولی خوبن واقعا
یکمم به خونمون دوره یعنی۲۰دیقه راهه،با سرویس میرم و میام.
ولی من از کلاس دهم که اومدم اینجا هرروزش جنگ اعصاب دارم بخدا...یکمم شیطونم دست خودم نیست،ولی شر درست نکردم هیچوقت هیچوقت،هیچوقت باعث دردسر هیچکس نشدم
ولی خب باهام لج کردن رو تک تک رفتارام حساسن،،،
با اینکه میدونن زندگیم چقد سخته،میدونن حالم چقد بده،میدونن ۶بار خودکشی ناموفق داشتم...
ولی نه تنها رعایت حالمو نمیکنن بلکه منتظر بهونن تا همه اینارو بکوبن تو صورتم...
من اینجا حالم واقعا بده،اینجا هرروز باید یکی تحقیرم کنه دعوام کنه جلو همه بچها و پدر مادراشون سر کاری که نکردم سرم داد بزنه...
ولی بچهاش بد نیستن،خوبن
ازونطرفم مدیر زنگ مامانم زد سه شنبه،که بیا بچتو جمع کن از تو مدرسه ما ببرش فلان مدزسه که نزدیکتونه،دوستشم اونجاست ببرینش پیش دوستش (بچها اون مدرسه واقعا افتضاااحهههه)
ما نمیتونیم تحملش کنیم روانیو،دوسپسر داره(فقط برداشت خودشونه،بهم تهمت زدن،من کلا از اول اهل دوسپسر بازیو اینا نیستم)
,مامانم گفت اگه میخاین من باهاش حرف بزنم رفتارشو درست کنه اشتباهاتشو برطرف کنه(منم خیلی رفتارای اشتباه داشتم،کلاسارو میپیچوندم کلا یکمم شیطونم روانیم)
یه هفته رفتارشو زیر نظر داشته باشین اگه اوکی نشد میام پروندشو میگیرم میبرمش
حالا شنبه میخاد بیاد مدرسه بگه ثابت کنین بچه من دوسپسر داره،جلو همه بهش تهمت ناموسی زدین،باید ثابت کنین تهمتتونو،من میدونم بچم اهل پسر بازی نیست...
ولی خب احتمال میدم بخان همچیو به نفع خودشون بگردونن دروغ بگن طبق معمول،،کارای بدمو ده برابر کنن به مامانم بگن،،،
به نظرتون اینجا تحمل کنم؟یا برم؟الان یازدهم،،،،
مدرسه خوبیم دور و اطراف خونمون نیست برا رشته انسانی،،،بابامم این مدرسه رو خیلی دوسش داره...اون ناراحت میشه اگه برم از اینجا...
آخه بچها باهام مشکلی ندارن،باهمشون رفیقم
فقط کادر دفتر بدشون میاد ازم که البته منم باهاشون حال نمیکنم