2777
2789

دوسش دارید ولی واستون تکراری شده ، دیگه تنوع و هیجان اویل رو نداره ، طلاق گرفتن منطقی نیست چون با هر کس ازدواج کنید بعداز یک مدت همین حس رو بهش پیدا میکنید

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسر سابقم همین اتفاق براش افتاد ... من براش تکراری شده بودم فکر می کرد زندگی عروسک بازیه 😐

درخواست ندید ... درخواست ندید ... درخواست ندید ...ممنونم که رعایت می کنید و در خواست نمیدید 😮‍💨

پناه بر خدا این چه حرفیه شما بچه هم داشته باشی تکراری میشه برات نه والا هر دقه و ساعت برام تازه تر میشه این چه حرفیه

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

من شوهرم همه جوره باهام پایه س...

نه گیر میده ب لباسم نه ب آرایشم ن ب گوشیم نه رفتارم...

هرچیبخام بلافاصله میخرم برام...

نه میزاره غذا بپزم...

هرروز از رستوران

خیلییی زیاد دوستم داره

ولی نمیدونم چرا همش عین چی دعوا میسازم متنفرم از اخلاقم اه...

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

میزنم فلجش میکنم که از تکراری بودن در بیاد 🤣🤣

خب باید تنوع بدی به زندگی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩