2777
2789
عنوان

جییغغغغغغغغغغ

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 49 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عالیهههه

فالگیر سایت🤭🤍با سابقه زیاد سوالی بود درخواست بدید❤️یا اگه بلدید فااال بگیرید تبادل هم میکنم✨️همراه با ویس در تلگرام سروش ایتا🌱 دوتا تک نیت رایگان،فال بگیرید تک نیت رایگان میگیرید اسرار نکنید که رایگان باشه❤️

آره خداییالبته قندم هم حذف کردم با شکر و اینا کاملولی می ارزه واقعا

چجوری تحمل کردیی چیا میخوردی به من گفتن ناشتا اب جوش و دارچین و عسل قاطی کنم بخورم قبل غذا هم پوست انار خشک شده و پودر شده بریزم تو ماست بخورم

چجوری تحمل کردیی چیا میخوردی به من گفتن ناشتا اب جوش و دارچین و عسل قاطی کنم بخورم قبل غذا هم پوست ا ...

والا تحملش که سخت بود چون مسافرت هم رفتم

ولی واقعا همه چی خوردم

فقط کم میخوردم

نرم افزار فیتو نصب کن همه چی رو خودش مدیریت میکنه

مثلا من روز هایی که کلا تحرک ندارم اون میگه 1500 کالری مصرف کن من 1000 تا مصرف میکنم

بعد من کلا صبحانه نمیخورم(که این واقعا بده ولی من کلا عادت دارم)

واسه همین معمولا فقط ناهار میخورم شام هم یه روز میخورم یه روز نمیخورم

ولی سعی کن چیز های سیر کننده با کالری کم بخوری یه هفته باهاش کار کنی دستت میاد

مثلا کاهو

من کاهو زیاد میخورم معده ام پر میشه کالری کمی هم داره

ولی همه چیز به اندازه

هر چی میخوای بخور کم بخور راحت راحت کم میکنی

حالت رو خریدارممم

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

به خدا اینقدر ذوق دارم حد ندارهاصلا امید به زندگی گرفتم😭😭امیدوارم نصیب تک تک کسایی که رژیمن بشه

افرین به ارادت

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

خوش به حالت

منم یک هفته هست شروع کردم الان 68 هستم دوست دارم تا یک ماه دیگه 62 باشم

شما ورزش هم داشتی؟من الان هم ورزش دارم هم روزانه 700 الی 800 کالری مصرف دارم ولی باز کم نشدم