2777
2789
عنوان

شوهرم بدکار چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 34 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون کارشو عین متجاوزا میکنهاین مرد مگه حقشه خدمتی بهش بکنی ولی اون مث متجاوزاس

صحبت ، صحبت ، صحبت

و اینکه یکمی بیشتر وقت بزار همین

و کاملا حق با توعه

ترسم که غمت از جان بیگانه کند مارا ...🖤

الان خیلی از خانومام میزنن اینکه مرده🚶🚶خب نباید میزاشتی اصن سمت این بره حواستو بیشتر به رابطه میزاشتی

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

اون کارشو عین متجاوزا میکنهاین مرد مگه حقشه خدمتی بهش بکنی ولی اون مث متجاوزاس

تو هم متجاوزانه باهاش برخورد کن

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
مشکلات اینجوری ریشه در رابطه ج دارهمرد میره ج میزنه یا دیگه زنشو بخشی از زندگیش در نظر نمیگیره.نشنید ...

تمام روز فحشم میده یک قرون پول نمیده هر بار بیرون برپثدن ما رومیکشه بس فحش میده چون میخاد پولی خرج کنه رابطشم داره این آدما کافرند برا عشق وخالشوندجنده گیرشون نمیاد از این کارا میکنن

صحبت ، صحبت ، صحبتو اینکه یکمی بیشتر وقت بزار همینو کاملا حق با توعه

اون خداش پولشو

پول ازش بخای وحشی میشهمردی که یک قرون نمیده به زنش این مرد اصن آدمه کتک میزنه فحش میده صحبت نمیشه مرد باهاش

اون خداش پولشوپول ازش بخای وحشی میشهمردی که یک قرون نمیده به زنش این مرد اصن آدمه کتک میزنه فحش میده ...

میفهمم

برای وسایل ضروری خونه کم میزاره؟

برای لباس و گردش چطور؟

چه راه هایی رفتی که بتونی ازش پول بگیری؟

میفهممبرای وسایل ضروری خونه کم میزاره؟برای لباس و گردش چطور؟چه راه هایی رفتی که بتونی ازش پول بگیری؟

بببن من شاغلم خرجم با خودمه واسه بچه ها پول نمیده به این راحتی از حقوقمم خرج میکنم وحشی بازی در میاره میگه خرج نکن پسانداز کن

بببن من شاغلم خرجم با خودمه واسه بچه ها پول نمیده به این راحتی از حقوقمم خرج میکنم وحشی بازی در میار ...

از اول همینطوری بود؟

چرا بچه دار شدی؟

رابطه ج چطوره؟