2777
2789
عنوان

شوهرم بدکار چه کنم

760 بازدید | 34 پست

شوهرای شمام تا خلوتی گیرشون بیاد ج.ق میزنن این حرومی ج.ق میزنه

بعدم یک قرون پول بهم نمیده

از ته قلبت دعا کن این حرومی رو خدا بزنه با جن.ده ها چت بد میکنه سر ما عین مستا عربده میکشه میزنه منو

نمیگم بمیره فقط ی بلا سرش بباد ادب شه

ای وای

بچها اگه میشه تاپیک من گزارش بزنید، گزارش زدید لایک کنید صلوات بفرستم براتون ممنونتون میشم💕🙏🏻

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻 متعهدم بهت.H💕

چیشد که طلاق نگرفتی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بزنه به کمرش

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

خیلی چندشه این

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اون کارشو عین متجاوزا میکنهاین مرد مگه حقشه خدمتی بهش بکنی ولی اون مث متجاوزاس

مشکلات اینجوری ریشه در رابطه ج داره

مرد میره ج میزنه یا دیگه زنشو بخشی از زندگیش در نظر نمیگیره.

نشنیدی میگن زن فقط با رابطه ج میتونه مرد رو روی انگشتش بچرخونه؟

ارزو های بزرگ ،