2777
2789
یه مدت رفتم سه ماه خونم کرد تو شیشه بعد جالبیش اون پولم ازم میگرفت میگفت نمیخوام بری با گریه و دعوا ...

۸۰درصد کسایی که اینحا مشورت مبگیری و بهت مشورت میدن خودشون همبن پول بسترو میگیرن خواهر جاان تاپیک میزنن ماهانه از شوهرت چقدر میگیری میگه ۱۰ میلیون خواب عزیزم این حسادت و چشم و همچشمی زنارو دیگه تو مجازی نیارین که مثلا دروغ میگه تو بری بزنی دهن شوهرت بگی پول بده ......خرجی خونه چجوره ماهانه چقدر میگیره ؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه زودتر بمیره خودم بشم وارث انشالله

که یک هشتم بندازن جلوت باقیشو بدن ننه باباش و ورثه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اومدیم و ۱۲۰ سال عمر کرد پول تو ۱۰۰ سالگیت میخوای چیکار پاشو. برای خودت یه کاری کن دختر

چیکار میتونم بکنم دیگه جوانی قبل ندارم پسرم17سالشه کوچیکه 10سالشه

با دوتا بچه بدون پول سرمایه

چه غلطی میتونم بکنم

خرج زندگیمو خورد خوراک پوشاکمم میده

فقط خرجهایی که خودم دوست دارم بکنم نمیده

۸۰درصد کسایی که اینحا مشورت مبگیری و بهت مشورت میدن خودشون همبن پول بسترو میگیرن خواهر جاان تاپیک می ...

نمیدونم به خدا من که دروغ نگفتم

همین مقدار بهم پول میده

خرج خونه همش میخره اوکیم مشکلی ندارم

لباسامم خودش میخره بازم اوکیم

ولی لوازم شخصی منو نمیده میگه با همین مقدار که میدم کارتو راه بنداز

بعد میگم بیشتر بده میگع ندارم

ولی داره ها نه زیاد ولی میتونه اون 500بکنه 1تومن ترجیح میده همون 500باشه یا 1تومن میتونه بکنه 1500یا دو تومن ولی همون 1بیشتر نمیده

دلم میخواد همه چی بخرم ولی نمیتونم باعقده انگار زندگی میکنم

چیکار میتونم بکنم دیگه جوانی قبل ندارم پسرم17سالشه کوچیکه 10سالشه با دوتا بچه بدون پول سرمایه چه غلط ...

قلق خاصی نداره ؟

با سیاست و مهربونی و چرب زبونی ؟؟؟

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
حالا من خبر از مهریه استارتر ندارم اما اول از ارثیه مرد مهریه رو برمیدارن هر قسمت قوانین خوب نیست ای ...

افزین هرچی داره باید بده مهریم

بقیشم میرسه به بچه هام

ننه باباهم که نداره خداروشکر

فکر میکردم نسل دخترایی که میتونن زندانی مردا بشن داره تموم میشه

چجوری میتونی تحمل کنی

بخدا آدم حق نداره حتی با حیوون خونگیش اینجوری کنه

تازه اگر وضع مالیش کمی خوب بود میتونست حمایتت کنه ادم محدودیتاشو تحمل میکرد ولی واقعا ارزش نداره

چندسالته بچه داری؟

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.