2777
2789
خواهر من سر این کار کردن داره طلاق میگیره دوتا بچه م اواره میکنه حالا برا چص تومن پول

خوب خواهرت داره اشتباه میکنه

داره یه خانواده رو خونه خراب میکنه بچه ها رو اواره که برخ سرکار

من هرگز این کارو نمیکنم

شوهرم کار کنه چاکش پاره شع خرجمونو بده

خرجای منم واقعا جز مهمترین ها نیستن که اولویت اول زندگیم باشن که بخوام طلاق بگیرم

فکر میکردم نسل دخترایی که میتونن زندانی مردا بشن داره تموم میشهچجوری میتونی تحمل کنیبخدا آدم حق ندار ...

من دیگه پیر شدم

پسر بزرگم17سالشه کوچیکم 10سالشه

دیگه کرک و پرم ریخته اون انرژی و جوانی قبل واقعا ندارم برای جنگیدن و رسیدن به خواسته هام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید دستش تنگه

دستش تنگ نمیگم نیست هست ولی نه درحدی که نتونه تو کارتم 1تومن بزیزه

بعد کلا تو ماه 1تا کلا2تومن بهم بده اونم چطور 500تومن 500تومن که منم واقعا نمیتونم چیزی باهاش بخرم

من دیگه پیر شدم پسر بزرگم17سالشه کوچیکم 10سالشه دیگه کرک و پرم ریخته اون انرژی و جوانی قبل واقعا ندا ...

حالا یک خبر خوب بهت بدم مردها هر چی سنشون بیشتر میشه ضعیفتر نیشن در برابر زن

کلا ترسو میشن چند سال دیگه کلا اختیار رو میده به خودت

حالا یک خبر خوب بهت بدم مردها هر چی سنشون بیشتر میشه ضعیفتر نیشن در برابر زن کلا ترسو میشن چند سال د ...

اره کلا نصبت به قبلا اروم تر که شده ولی فعلا که چون شغلش ازاده خرجمونو میده هرچیزبگم بخر میخره

ولی بگم میخوام برم ارایشگاه

کاشت یا ترمیم ناخن یا بوتاکس میگه ندارم 500دارم اگه کارت را میفته بزنم برات

منم میگم ولش همونو بزن

ببخش خیلی عذر میخواهم منتهی عجب شوهر گوهی داری،حالا ماشینت چی هست؟

من ماشینم 206

خودشم ال90

میگم ماشین خودتو بهم بده برم بیرون نمیده

میگه هرجا میخوای بری خودم میبرمت

نه اجازه فعلا رانندگی دارم نه کار کردن

میگه اسنپ بگیر برو هرجا میخوای بری

واقعا نمیدونم چه رفتاری داشته باشم

ای وای

فالگیر سایت🤭🤍با سابقه زیاد سوالی بود درخواست بدید❤️یا اگه بلدید فااال بگیرید تبادل هم میکنم✨️همراه با ویس در تلگرام سروش ایتا🌱 دوتا تک نیت رایگان،فال بگیرید تک نیت رایگان میگیرید اسرار نکنید که رایگان باشه❤️

زندگی شیرینتو به خاطر این چیزای سطحی خراب نکن و تو خونت تنش ایجاد نکن بچه هات اذیت میشن خیلی تو روحیشون اثر منفی میزاره

الان اوضاع اقتصادی مردم خیلی خراب شده شوهرت داره مدیریت میکنه ناراحت نباش خداروشکر کن زندگی خوبی داری

زندگی شیرینتو به خاطر این چیزای سطحی خراب نکن و تو خونت تنش ایجاد نکن بچه هات اذیت میشن خیلی تو روحی ...

اره بابا تحمل میکنم

ولی واقعا بودن تو نی نی سایت که گفتن برو طلاق بگیر

باورم نمیشه به خاطر یه کرم و ابرسان برم درخواست طلاق بدم بچه هام چی میشن فک میکینن اصلا که میگن برو طلاق