2777
2789
عنوان

با این قانون جدید مهریه

95 بازدید | 9 پست

الان گفتن تا ۱۴ سکه فقط زندان و اینها داره.وگرنه کلش قابل مطالبه اس

خب من سوالم اینه که مگه قبلا که تا۱۱۰ سکه بود.کسس اگه ۱۱۰ تارو میخواست.مرد اگه نداشت بده یا نمیداد زندانی میشد؟

چی بگم خواهر

بچها اگه میشه تاپیک من گزارش بزنید، گزارش زدید لایک کنید صلوات بفرستم براتون ممنونتون میشم💕🙏🏻

چو خدا بود پناهت،به دلت غصه نیاید'🌱.درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم❌️🙏🏻 متعهدم بهت.H💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین الآنم زندان داره مگه میشه نداشته باشه

ولی با تغییر قانون زندان پرید

تا الان وضعیت این هستش

پابند الکترونیکی بجای زندان اومده و عملا زندان برای مهریه حذف شد به احتمال ۹۹ درصد هم شورای نگهبان تأیید میکنه موضوع رو

مورد بعدی کاهش سقف اجرایی مهریهس یعنی ما میتونیم هر مقدار مهریه که بخوایم رو بنویسیم و هنگام مطالبه اگر آقا مال داشته باشه بگیریم ازش اما برای کسی که مال نداره تا سقف ۱۴ سکه جلب میشه و پابند بهش میزنن

اگر با وجود پابند بازم قسط رو پرداخت نکنن راهی زندان میشن

موضوع بعدی تعیین سقف پیش قسط بود متاسفانه دیگه این گرونی دست مردا نیست اونا هم توان ندارن واسه پرداخت

سقف پیش قسط رو یه دونه سکه در نظر گرفتن که ریالیش الان ۱۲۷ میلیون تومنه و مبلغ کمی هم نیست

باید دید نظر شورای نگهبان چی هستش