2777
2789
عنوان

فرض کنین پسری عاشق یه دختری هستش و در شرف ازدواجن

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ادم رکیه دیگهاصلا راجع به اطرافیان خودش هم نظرات رکی میده

ببخشید ولی نظر دادن در مورد بقیه و چیزی که اصلا بهش ربطی نداره رک بودن نیست بیشعوریه

.                                                                  

اخه این چه حرفیه که دختره زده

اگه ازشم میپرسید به نظرت خوشگله باید میگفت اره هر کی خوشکلی خاص خودش رو داره

حالا چرا گفته معمولی

معلومه حسوده بوده 😂خو لامصب تابلو بود کاری یارو هم خوب کرد زد تو ذوقش

اولا فاز و هدف پسره از نشون دادن عکس زن داداش به نامزدش چی بوده دوما دختره گفته معمولیه نگفته زشته یا من بدم میاد و فلان جواب پسره منطقی نبوده مگه دختره گفته من خیلی خوشگلم اما اون معمولیه؟ که برگشته اونو تخریب میکنه که زنداداشش بره بالا؟

بعدم وقتی آدم ازدواج میکنه همسرش از همه بالاتره خوبه خواهر و مادرش نبوده اینجور دفاع کرده

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
بعدا بخاطر طرف خودش و خانوادش دیوونت میکنه و همش طرف اوناست

اتفاقا منم نظرم اینه پسره از اونایی که زن خودشو میشوره میذاره رو طناب بخاطر خانوادش

به دختره هم گفتم

اولا فاز و هدف پسره از نشون دادن عکس زن داداش به نامزدش چی بوده دوما دختره گفته معمولیه نگفته زشته ی ...

اره دیگه یسری کاربرا گفتن دختره حسودی کرده

اخه دختره نگفته که این زشته من خوشگلم که

گفته معمولیه

خواهر مادر یارو نبوده که اینجوری تعصبشو کشیده

من خودم ادعایی توی قیافه و زیبایی ندارم اما اگه واقعا کسی به نظرم معمولی باشه میگم و از نظرم معمولی بودن بد نیست که کسی بخواد بهش بربخوره حق با دختر هست

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
اتفاقا منم نظرم اینه پسره از اونایی که زن خودشو میشوره میذاره رو طناب بخاطر خانوادش به دختره هم گفتم

دقیقا اصلا دلیلی بر این نبوده که بخواد جبهه بگیره بگه نه تو خودتم معمولی خب کی چی؟ اگ واقعا بعنوان زنت حسابه ک دیگ اولویت زندگیته