2777
2789

خدایا دل شکستمو چرا نمی بینی

ناله هام دست خودم نیست کم مونده جیغ بزنم هر چی میخوام خودمو کنترل کنم نمیشه همش اشک می ریزم

قضیه اینه که من اصلااااا به خودم نمیرسیدم خواهرم کلی منو مسخره کرد که تو خونه هستی به خودت برس حالا من امروز با کلی ذوق موهامو بافت جدید زدم خدا شاهده تو خونه فقط هستم خانوادم مذهبی هستن با ذوق اومدم گفتم خوب شدم ؟ 🥺 اول که کلی سرم داد کشیدن که با موی خیس حموم بودی چرا اومدی حیاط ( فقط چند ثانیه از حیاط رد شدم رفتم پیششون ) بعدم گفتن اصلا قشنگ نشده و کلی ایراد گرفتن انقدررر قلبم شکست اومدم خونمون الان دارم با صدای بلند گریه میکنم و براتون مینویسم خدایا پس کِی یکی به جای فحش و مسخره کردن میخواد یکم ذوقمو ببینه نازمو بکشه بهم محبت کنه خسته شدم از بس دیدم بقیه دخترا از خوشگلیشون تعریف میکنن بخدا منم به خودم برسم خیلی خوشگلم ولی بیرون اصلا چون چادری ام یه بارم که تو خونه برا خانوادم لباس بپوشم یا موهامو ببافم این جوری برخورد میکنن خیلی دلم شکست خیلی .. خدایا منو ببین یکم

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت به خودت کمک کن درستو بخون

میخونم بخدا ولی خیلی روحیم خرابه

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیخیال این ادما شو اصلا انتظار تعریف از بقیه نداشته باش اگ بافت زدی وقتی میبینی چجورن اگ گفتن زشته بگو خب من دوسش دارم مهم خودتی عزیزم گریه نکن واسه کسایی ک قدرتورونمیدونن ارزش خودتو بدون❤️🩹

چون سنت کمه اینجور میگی

بعدا یاد میگیری همین ک خودت از زیباییت لذت ببری میتونه کافی باشه خیلی وقتا

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

بیا خودم بوستتتتت میکنمممممممتو خوشگلترین قوی ترین دخترییییی

قربونت برم همیشه تو رویاهام تصور میکنم بدبختی هام تموم شده ولی با این وضعیت فکر نکنم ..

چند سالته؟

۱۹

ازدواج کردی

نه

بیخیال این ادما شو اصلا انتظار تعریف از بقیه نداشته باش اگ بافت زدی وقتی میبینی چجورن اگ گفتن زشته ب ...

این آدما خانوادمن کلی هم حق به جانبن درسته آدم باید اعتماد بنفس داشته باشه ولی وقتی هیچ کس نبینتت فایده ای نداره من که دیگه روحم احساساتم کشته شده من برا هیچ کس مهم نیستم

چون سنت کمه اینجور میگیبعدا یاد میگیری همین ک خودت از زیباییت لذت ببری میتونه کافی باشه خیلی وقتا

سنم خیلی هم کم نیست سه ماه دیگه ۲۰ سالم میشه ۲۰ سال خودم از خودم تعریف کردم و هیچ کس ندیدتم بسمه دیگه مگه من آدم نیستم دیگه یه مادر یه خواهر یه دوست درست حسابی انتظار زیادی نیست

متاهلی؟

نه