دیشب مهمون داشتیم بچش برد دستشویی تو خونمون دو تا دستشویی هست یکی کنار اتاق منه که فقط یه دمپایی زنونه توش هست حالا این مهمون ما پاشد که بچش ببره دستشویی . شوهره هم بچرو برد حالا میبینم دو تا دمپایی تو دستشویی هست . نگو اومده دمپایی حمام برداشته برده تو تو دستشویی 😐 خدایی شماها دیگه دلتون میشه از اون تو خمام استفاده کنید ؟ حتی اگه شسته بشه بازم کثیفه
من خودم تا عمر دارم دیگه نمیتونم از اون کفش ها استفاده کنم
این ماجرا برا خودم من پیش اومده
خونه ی خواهر شوهرم بچمو بردم دسشویی دیدم فقط یه جفت کفش داره
به کسی هم چیزی نگفتم بی سرو صدا بردمش حیاط تا با کفشای خودش بره
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊
خانم این ویروسها تو خونه های شما ها عادیه وجودش دیگه تقصیر ماها نیست که 🤦🏻
حداقل از چت جی پی تی بپرس اینا چین قبل از فتوا دادن
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
برا این چیزاش هرجا میرم دمپایی سرویس بچه هامو به خودم میبرم🤧
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍