2777
2789
عنوان

دیشب مهمون داشتیم بچش برد دستشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 58 پست
کف دستشویی رو با کف حموم مقایسه میکنی ؟اگ تو حموم خدایی نکرده بچه اسی خواست بشینه یا بیفته ویروسی می ...

میشوره دیگه

همینجوری که استفاده نمیکنه

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اصلا خوشم نمیاد مهمون سر خود تو خونه ادم کاری کنه.خودمم وقتی میرم مهمونی یه سری چیزا رو اطلاع میدم

مثلا میتونست بگه ما تو دستشویی به یه جفت دمپایی دیگه هم احتیاج داریم

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

کف دستشویی رو با کف حموم مقایسه میکنی ؟اگ تو حموم خدایی نکرده بچه اسی خواست بشینه یا بیفته ویروسی می ...

حالا همه به من میگن وسواس و حمام و دستشویی فرق نمیکنه

ولی خدایی حملم با دستشویی فرق داره 😐😕

دستشویی یک محیط آلوده هست

انواع ویروس و باکتری و کثیفی کف دستشوییهیعنی الکی میگم؟

بله تنها ویروسی که ممکنه تو کف دستشویی باشه ایدز و هپاتیت و اچ پی ویع که دیگه خودتون باید با عقل خودتون ببرین جلو دیگه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
حالا همه به من میگن وسواس و حمام و دستشویی فرق نمیکنه ولی خدایی حملم با دستشویی فرق داره 😐😕دستشویی ...

همون مت بخاطر خودشون بچه هاشون میگم فک میکنن دشمنشونم یه جوری رفتار میکنن انگار کثیفی الویت زندگیشونه

مهمونتم کار درستی نکرده البته ولی اکه بشوری تمیز میشه اینکه میگی کثیف میمونه نه عزیزم این میشه وسواس ...

اره خب معلومه که اگه بشوری تمیز میشه ولی خودم دلم نمیشه وگرنه که تمیزه