ببینم چخبره . هر روز هر روز تاپیک خواستگار میزنید نکنه من تو ایران داخلیام شما تو ایران خارجی مگه گرو نی واسه همه نیست پسرا از کجا میارن میرن خواستگاری. من که یادم نمیاد آخرین بار کی خواستگار واسم اومده البته قبلاً دو سه مورد داشتم دیگه خبری نیست والا تعجبم میاد تو این اوضاع دخترا میگن خواستگار داریم هر روز تو اینستا کلیپ بلهبرون و عقد و عروسی تو تالارها میبینم عجب!!!!
والا من که دریغ از یه کیس ازدواج هیچی هم کم ندارم از این دخترا هم خوشگلم هم تحصیلکرده یکیو میبینی یه دیپلم هم نگرفته هیچ مهارت و هنری نداره کیلو کیلو خواستگار داره
ی لحظه حسودی نکنین از ازدواج دخترا و پسرای کشورمون لذت ببریمولی درکت می کنم، ان شالله ی شخص عالی بیا ...
والا من که دریغ از یه کیس ازدواج هیچی هم کم ندارم از این دخترا هم خوشگلم هم تحصیلکرده یکیو میبینی یه دیپلم هم نگرفته هیچ مهارت و هنری نداره کیلو کیلو خواستگار داره
دلتو صاف کن خوشحال شو از خوشبختی بقیه قسمت تو هم میشه
فامیلای شوهر منم خیلی دخترا خوشکل هستن منتها یه دختر بسیار زشت و معمولی بیش از حد خاستگار داره و یه شوهر پولدار رفته الان کلفتم داره باباش کبابی داره ولی اخلاق باباهه بیست همه قبولش دارن من میگم شاید بخاطر بابا هست همچین خاستگاری
فامیلای شوهر منم خیلی دخترا خوشکل هستن منتها یه دختر بسیار زشت و معمولی بیش از حد خاستگار داره و یه ...
من نه بابام نه مامانم موقعیت خاص اجتماعی ندارن مامانم هم ساده و بی زبون بی سیاست بعضی مادرا رو می بینم چطوری با سیاست و زبون دختراشونو شوهر دادن از پدر مادر هم شانس نیاوردم والا
اونا حسود و عقدهای نیستن و سرشون تو زندگی خودشونه تو هم کیلو کیلو حسادتو بزار کنار تا چیزی که میخوای ...
حق دارم هر طور حساب میکنم اون دخترا اصلا در حد من نیستن نه سواد آنچنانی دارن نه خوشگلی منو دارن نه هنر و مهارت های منو دارن یه مشت گول منگول و ساده ان آخه چی تو این دخترا هست که پسندیده بشن قطعا من لایقترم منتها پسرا لیاقتشون همینه که میرن سمت همچین دخترا بنظرم شاید واسه همینه هرکسی به خودش اجازه نمیده بیاد خواستگاریم